Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Més de mil alumnes de secundària de Girona i comarques participaran en la 15a edició de la Cantata per la Pau

A la capital gironina, les sessions obertes al públic es faran els dies 10 i 11 de febrer al Teatre Municipal

Un total de 1.200 nois i noies de secundària de Girona i comarques gironines participaran aquest any en la 15a edició de la Cantata per la Pau. Des d’ara i fins al maig, l’alumnat oferirà als teatres del territori un espectacle en el marc del projecte UAP!23: Poder, que tractarà sobre el tema. Aquest curs, la iniciativa pedagògica compta amb la participació de 38 centres educatius, i s’ha tirat endavant sota la direcció de Mercè Rigau i Mon Bover, amb l’ajuda de les 56 professores i professors de música de les escoles implicades.

Al llarg dels darrers 15 anys, l’alumnat de secundària ha interpretat obres de teatre musical sobre l’Holocaust, els refugiats, l’assetjament escolar o la crisi climàtica. En l’edició d’enguany, moltes de les idees plantejades en les últimes actuacions es concentren en una única obra.

En aquest sentit, el muntatge d’aquest 15è aniversari presenta quatre històries independents però relacionades entre elles, que tracten diferents perspectives de la idea de poder. Així, la UAP!23: Poder busca fer reflexionar el jovent a través de la música i la cultura sobre temes com la dominació del poder religiós, militar o polític, així com sobre el poder i la responsabilitat de les noves generacions per canviar l’ordre establert del món.

A Girona, les sessions obertes al públic es faran els dies 10 (20 h) i 11 de febrer (17 h i 20 h), al Teatre Municipal de la ciutat, i les entrades ja estan a la venda al web de l’equipament. També hi haurà funció el dia 24 de febrer al Teatre de Lloret de Mar; el dia 3 de març al Teatre Municipal El Jardí de Figueres, i el 17 de maig al Teatre Principal d’Olot. A més, tots els instituts participants oferiran 11 representacions escolars per al públic dels centres.

La iniciativa està organitzada per l’Ajuntament de Girona, el col·lectiu de professorat del Grup de Treball Musical de Secundària de Girona i l’Associació UAP Eduquem per la Pau.

Podeu consultar més informació a www.uapgirona.cat

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.