Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Una vintena d’activitats al +MOT 2023

Entitats i associacions de Girona i d’Olot se sumen al festival MOT 2023 organitzant un programa d’activitats paral·leles relacionades amb la temàtica del festival. Xerrades, espectacles teatrals, exposicions, tallers i clubs de lectura fan créixer el MOT a les dues ciutats.

Sota el paraigües del +MOT, entitats i associacions de Girona i Olot organitzen una sèrie d’activitats al voltant de la temàtica de l’edició del MOT. Una programació que, aquest any, està formada per més d’una vintena d’activitats. 

El programa +MOT a Girona consta d’un curs monogràfic d’escriptura sobre literatura policíaca; un club de lectura en italià a partir d’una obra de Massimo Carlotto, o una activitat de poesia per a joves, a més de xerrades, exposicions i taules rodones, entre d’altres.  A Olot, es fa un Club de lectura; una guia de pel·lícules vinculades a la temàtica de la por; una sessió de Cine Club; una exposició dels alumnes de l’Escola d’Art i una altra dels de l’Escola Municipal d’Expressió, i també xerrades i altres mostres, a més de dues propostes d’arts escèniques. 

Un programa que supera les vint activitats que serveixen per escalfar motors i fan créixer el festival i la literatura. 

El +Mot és possible gràcies a la complicitat entre el festival i el teixit associatiu i, sobretot, a l’esforç que fan les entitats per sumar-se al MOT, algunes de les quals hi treballen ja d’una edició per l’altra. Fan possible el +MOT 2023 a Girona l’Aula d’Escriptura, Centre Cultural la Mercè; el Bòlit; la Llibreria Linguae; el Museu d’Història de Girona; l’Estació-Espai Jove; l’Institut d’Estudis Nahmànides (Patronat Call de Girona) i el Teatre Municipal de Girona. I a Olot, les Aules de Difusió Cultural de la Garrotxa; el Cine Club Olot; l’Escola d’Art d’Olot; l’Escola Municipal d’Expressió; el Servei de Català d’Olot-La Garrotxa, i Òmnium Garrotxa a més dels propis equips de l’Àrea de Cultura i Educació de la ciutat. 

Consulta totes les activitats +MOT al web https://festivalmot.cat/mes-mot/ 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.