Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Dia Internacional de l'Educació - 24 de gener

El lema d'aquest any és "invertir en persones, prioritzar l'educació"

Aquest proper 24 de gener se celebra el dia Internacional de l'Educació. El lema d'aquest any és "Invertir en persones, prioritzar l'educació". Des de l’Ajuntament de Girona ens sumem en aquesta celebració donant valor a tots els serveis municipals que treballen transversalment i de forma col·laborativa amb organismes, entitats, comunitat educativa, professionals i ciutadania en general, amb una gran varietat d’intervencions educatives. Totes aquestes actuacions són necessàries per promoure els objectius de desenvolupament sostenible en un context de recessió mundial, de crisi climàtica i en un context global on les desigualtats estant molt lluny de poder-les minorar.

Sumant-nos a l’acte, escampem als quatre vents el gran poder transformador i de creixement de l’educació en els municipis per continuar treballant i avançar en la igualtat de gènere, les oportunitats educatives per a tothom al llarg de tota la vida i la promoció d’una ciutadania activa i compromesa amb els objectius de desenvolupament sostenible, els valors democràtics i de justícia social.

Ho fem tenint cura de les propostes educatives promogudes a través de Cultura, Joventut, Centres Cívics, Biblioteques, Educació, Cultura, Esports, Salut, Ocupació, Participació, Promoció econòmica, Medi Ambient-sostenibilitat, Via pública, Mobilitat, Seguretat Ciutadana, Serveis Socials, Atenció ciutadana, pensant en el potencial que tenen les persones al llarg de la vida i en les seves necessitats.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.