Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona posa en marxa el circuit esportiu al parc de la Devesa

Els recorreguts ja estan condicionats i senyalitzats i es troben oberts a la ciutadania

Fotografies del circuit

L’Ajuntament de Girona ha posat en funcionament el nou circuit esportiu del parc de la Devesa, ubicat davant del parc de Salut. L’espai, les obres del qual van començar passades les darreres Fires de Sant Narcís, ja està condicionat i senyalitzat i es troba obert a la ciutadania. 

La instal·lació esportiva consisteix en un circuit d’1 o 2 quilòmetres per caminar, córrer o pedalar on hi ha col·locats, a més, uns elements de treball de força i coordinació cada 400 m i una senyalització del circuit cada 200 m. En concret, s’hi han instal·lat un banc d’abdominals, un aparell de flexions, una barra per fer esquats, una barra d’equilibris, i una espatllera doble. Tots aquests elements i cartells del circuit estan fabricats amb material reciclat i es poden utilitzar a partir dels 14 anys.

Estem impulsant projectes vinculats al parc de la Devesa amb l'objectiu de protegir-lo i dignificar-lo, i alhora connectar-lo amb els espais naturals de la ciutat i de l'àrea urbana”, ha assegurat el vicealcalde de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats.

La seva instal·lació respon a les peticions formulades pels veïns i veïnes i permetrà ampliar les possibilitats de realitzar activitat física a l’aire lliure de manera autònoma, però amb una guia d'ús. Els circuits se sumen als altres espais esportius que hem estrenat últimament, com el parc de cal·listènia i el parc de salut, que tenen per objectiu diversificar l'ús del parc de la Devesa, i que la ciutadania de Girona s'hi apropi”, ha afirmat per la seva banda el regidor d’Educació, Infància i Esports el consistori, Àdam Bertran.

Els recorreguts tenen sortida i arribada al camp de Mart, i l’inici està indicat amb un cartell on hi ha senyalitzats els dos itineraris en un plànol, així com la informació d’on es troben els serveis i les fonts. A més, el cartell inclou un codi QR on qui ho vulgui podrà consultar una proposta d’escalfament inicial. Tota la cartelleria també es pot llegir en el sistema Braille, de manera que el circuit sigui inclusiu. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.