Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2023

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Projecte IN, el servei d’assessorament i alfabetització digital, torna aquest 2023 a la Xarxa de Centres Cívics

El Projecte IN és el servei que s'ofereix a l'aules d'informàtiques de la Xarxa de centres cívics on s'assesora a la ciutadania en noves tecnologies i es dona suport fer fer els tràmits dels Serveis Bàsics d’Atenció Social.

Una vegada més, la Xarxa de centres cívics posa a disposició de la ciutadania el servei d’assessorament i alfabetització digital, en el marc del Projecte IN. Aquest servei està adreçat a tota la ciutadania amb necessitats d’acompanyament digital i tecnològic amb l’objectiu de disminuir l’impacte de la fractura digital.

A partir de gener de 2023 s’oferiran dos serveis diferenciats als diferents centres cívics de la ciutat de Girona. Per una banda, s'oferirà l’aula d'informàtica i el servei d'assessorament en noves tecnologies i per l'altra s'oferirà el servei de suport als tràmits telemàtics. 

L’aula d’informàtica s’adapta a les diferents necessitats detectades per cada centre cívic i a les demandes que la població fa, oferint una programació de cursos, monogràfics i espais particulars de dinamització o assessorament en noves tecnologies.

El servei de suport als tràmits s’oferirà, principalment, per als tràmits dels Serveis Bàsics d’Atenció Social.

L'objectiu és capacitar a la ciutadania en l’ús de les tecnologies, afavorint un major control i domini de les principals eines que existeixen, per això s'anirà diversificant i incrementant la formació en alfabetització digital.

Més informació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.