Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Associació de Pessebristes de Girona adorna l’entrada de l’Ajuntament amb un pessebre

El Concurs de Pessebres "Arcàngel de la Catedral" torna amb una edició en la qual la participació és en format virtual.

L’Associació de Pessebristes de Girona ha muntat a l’entrada de l’edifici de l’Ajuntament de Girona, a la plaça del Vi, el tradicional pessebre. Aquest es pot veure fins al 8 de gener de 2023, en horari d’obertura del consistori. Aquest migdia la regidora de Ciutadania i Dinamització del Territori del consistori, M. Àngels Cedacers, i el president i vicepresident de l’associació, Alfons Vázquez i Josep Perpinyà, han inaugurat el pessebre. 

D’altra banda, el 33è Concurs de Pessebres "Arcàngel de la Catedral", que correspon al 74è concurs de l’Associació de Pessebristes de Girona, torna enguany amb un format renovat. L’activitat, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona, no es va poder celebrar l’any passat a causa de la pandèmia de la COVID-19. "El concurs s’ha adaptat als nous temps i la participació serà en format virtual. Les persones o entitats interessades en participar-hi han d’enviar una imatge del pessebre que han elaborat al concurs virtual que s’ha obert al web de l’Ajuntament de Girona. S’hi pot participar fins al 27 de desembre", assegura la regidora de Ciutadania de l’Ajuntament de Girona, M. Àngels Cedacers Hervàs, que "anima als gironins i a les gironines a continuar fent els pessebres de forma particular i també a entitats amb esperit nadalenc".

“Enguany és també una edició molt especial perquè l’Associació de Pessebristes celebra el 75è aniversari”, ha afegit el president de l’Associació de Pessebres de Girona Alfons Vázquez.

El dia 6 de gener de 2023 es publicarà la llista de premiats i premiades, i el dia 9 de gener, a les 19.30 h, es lliuraran els premis a la Sala d’Actes de l'Edifici Caixafòrum Girona. Hi ha dues categories, popular i artístic, i en cada una d’elles es donaran tres premis: Arcàngel d'Or, Arcàngel d'Argent i Arcàngel de Bronze. A més, totes les persones participants tindran dret a un diploma record del 33è Concurs de Pessebres Arcàngel de la Catedral.

D’altra banda, l’Exposició de Pessebres celebra la 37a edició a l'espai La Carbonera, del 17 de desembre al 6 de gener de 2023, en horari de 17.30 a 20.30 h (el dia de Nadal romandrà tancat). La mostra s’inaugurarà aquest dissabte a les 19.30 h. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.