Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Lleuresport celebra la 38a edició amb una proposta renovada

El parc infantil i juvenil de Nadal de Girona, que se celebrarà del 27 al 30 de desembre als equipaments del GEiEG de Sant Narcís, combinarà les activitats participatives amb els espectacles familiars

Imatges de la roda de premsa

El compte enrere per la 38a edició del Lleuresport, organitzat per l’Ajuntament de Girona i el Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG), ja ha començat. El parc infantil i juvenil de Nadal tornarà del 27 al 30 de desembre a les instal·lacions que té el grup a Sant Narcís amb un format totalment renovat. Tots els infants de la ciutat i de la resta de la província gaudiran d’una àmplia varietat d’activitats i tallers familiars, que com a novetat aniran acompanyats de diferents actuacions musicals, circenses i de màgia amb Dàmaris Gelabert, Els Atrapasomnis, el mag Raül i la companyia Total Circ. 
 
Aquest migdia s’ha presentat el programa d’activitats amb el vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats; el regidor d’Educació, Infància i Esports del consistori, Àdam Bertran, i el president del GEiEG, Francesc Cayuela. 

El Lleuresport és una de les grans cites d’aquestes festes de Nadal a la ciutat, on infants i joves són els grans protagonistes. Vull destacar la importància de la col·laboració entre l’Ajuntament de Girona i el GEiEG, que és un exemple que una activitat de ciutat es pot fer conjuntament, sumant esforços, com també el paper que juga el GEiEG a la ciutat, tant des d’un punt de vista esportiu com també social, cultural i educatiu”, ha afirmat el vicealcalde Quim Ayats. 

El Lleuresport continua sent un motor d’activitat durant el període de Nadal que lliga propostes de l’àmbit cultural, educatiu i esportiu. Girona és ciutat educadora, i amb activitats tan arrelades com el Lleuresport consolidem aquesta marca i aquesta manera de ser i de fer”, ha declarat el regidor Àdam Bertran. 

En aquest sentit, el president del GEiEG, Francesc Cayuela ha remarcat els esforços per “reinventar-nos introduint noves variants i tendències mantenint l’esperit tradicional. Esperem que tothom pugui gaudir del Nadal, especialment els més menuts”. 
 
En una aposta decidida per oferir una proposta de lleure i d’oci de màxima qualitat, s’han reduït els dies d’obertura prioritzant dur a terme actuacions musicals i activitats de major valor. És per aquest motiu que enguany el Lleuresport estarà obert quatre dies i únicament en horari de tarda, de 15.30 a 19 h i, tot seguit, començarà un espectacle musical diferent per cada un dels dies.  
 
Les instal·lacions de Sant Narcís es distribuiran en tres espais. A la planta principal s’ubicarà l’escenari, a més d’una zona d’experimentació amb llums i de jocs per nens i nenes de fins a 7 anys. El primer pis, accessible per a persones amb mobilitat reduïda a través d’un ascensor interior, es destinarà als inflables, als jocs de taula i als tallers de maquillatge i de treballs manuals de temàtica nadalenca, també per infants de fins a 9 anys. I, a la planta inferior, hi haurà activitats esportives i d’aventura amb tenis de taula, rocòdrom, minigolf, tirolina i futbolí humà. 
 
Les persones assistents també disposaran de servei de bar i guarda-roba. Les entrades es podran comprar a través de la web del Lleuresport a partir del dijous 22 de desembre. També es podran adquirir els dies de Lleuresport a la taquilla. Els tiquets tenen un preu de 5 euros per als socis i sòcies del GEiEG i 7 euros per a les persones que no són sòcies, a excepció dels menors de 3 anys (nascuts de l’1 de gener de 2020 fins a l’actualitat), que tindran entrada gratuïta. També s’aplicaran descomptes especials per a famílies monoparentals o nombroses, grups i d’altres. 
 
Els Atrapasomnis seran els encarregats de tancar la primera jornada de la 38a edició del Lleuresport, el 27 de desembre, amb el muntatge Anem amunt. El segon dia, el Mag Raül deixarà als nens i nenes bocabadats amb l’espectacle Això és màgia. A més, també el 28 de desembre, de 15.30 h a 18.30 h, l’Associació Cultural i Esportiva Bombers de Girona organitzarà un taller familiar per a tothom que vulgui descobrir la seva professió. 
 
El dijous 29 de desembre serà el torn de la cantautora i pedagoga Damaris Gelabert, que portarà a Sant Narcís l’actuació Mou el cos perquè les famílies ballin les seves cançons al ritme de diferents estils (salsa, country, polca o jazz). Finalment, la companyia gironina Total Circ completarà la programació del parc infantil i juvenil de Nadal de Girona presentant, el divendres 30 de desembre, una divertida combinació de tècniques de circ barrejades amb tocs humor a través del muntatge Hotel Bucarest, inspirat en la pel·lícula El Gran Hotel Bucarest.
 
Coincidint amb la celebració del Lleuresport, des de l’Àrea de Lleure del GEiEG també s’ofereix la possibilitat d’organitzar festes d’aniversari amb servei de monitoratge i dinamització. 
 
Per a més informació es pot consultar la web girona.cat/lleuresport

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.