Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona dóna la benvinguda a l’alumnat de secundària que acaba d’arribar a la ciutat

L’acte “Ciutadans de Girona, ciutadans del món” ha aplegat prop de 130 alumnes de les aules d’acollida de set instituts gironins.

L’Ajuntament de Girona ha donat la benvinguda aquest matí a l’alumnat de secundària que ha arribat a la ciutat en els darrers mesos amb un acte al Centre Cultural La Mercè. El regidor d’Educació, Infància i Esports del consistori, Àdam Bertran, ha rebut els prop de 130 alumnes de les aules d’acollida, que estudien en set centres de secundària de Girona: l’Institut Jaume Vicens Vives, l’Institut Montilivi, l’Institut Carles Rahola, l’Institut Narcís Xifra, l’Institut Santa Eugènia, l’Institut Ermessenda i l’Escola Bell-lloc del Pla.

“Girona és una ciutat d’acollida i desitgem que l'alumnat se la senti seva, que la visquin, que la participin, que l’ajudin a construir entre totes i tots, que facin diàleg amb el jovent nouvingut i que utilitzin i defensin el català”, ha assegurat el regidor d'Educació i Infància, Àdam Bertran.

Sota el nom de “Ciutadans de Girona, ciutadans del món”, aquest recurs educatiu té per objectiu acollir el jovent nouvingut, facilitar el reconeixement de la seva ciutadania i afavorir experiències que facilitin l’apropament i la participació dels nois i noies a la vida de la ciutat.

La trobada s’ha desenvolupat en tres parts diferenciades. Primer de tot, el regidor Àdam Bertran ha donat la benvinguda als alumnes com a nous ciutadans i ciutadanes del municipi i cada grup ha presentat la seva aula d’acollida i experiència personal. A continuació, han realitzat l’activitat “Ponts d’acollida”, un recorregut per Girona per conèixer els ponts, les llegendes i altres aspectes culturals de la ciutat. La jornada ha acabat amb un taller a La Copa per donar a conèixer el bèlit entre el jovent nouvingut i amb una batucada a càrrec del grup Batucada UdG.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.