Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Fundació Auditori Palau de Congressos de Girona i la Fundació “la Caixa” signen un conveni de col·laboració

Gràcies a l’acord, l’equipament cultural gironí podrà disposar d’un sistema de comunicació per a persones amb discapacitat auditiva.

La Fundació Auditori Palau de Congressos de Girona i la Fundació “la Caixa” han establert un conveni de col·laboració per al desenvolupament de diverses activitats que es duen a terme a l’Auditori de Girona. Concretament, gràcies a l’acord, la Fundació “la Caixa” col·laborarà econòmicament en l’adquisició d’un sistema de comunicació que millorarà l’accessibilitat de l’Auditori Palau de Congressos. 

Aquest nou sistema, conegut com a bucle d’inducció magnètica, transforma el senyal sonor en un camp magnètic, que és captat pels sistemes de pròtesi o implants de les persones amb discapacitat o pèrdua auditiva. Aquest sistema, inclòs en el marc del projecte social “Auditori Obert”, suposa una notable millora en la interacció sonora dels usuaris amb pròtesis auditives, que els permetrà incrementar la senyal del so i la intel·ligibilitat de les converses. El bucle d’inducció magnètica estarà disponible a les tres sales auditori, així com en els principals punts d’atenció al públic, entre ells, les taquilles de l’Auditori Palau de Congressos.

El vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, i alhora president del Comitè Executiu de la Fundació Auditori Palau de Congressos, Quim Ayats, i la directora de banca d’institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle, van signar el document dijous passat, dia 24 de novembre, a l’Auditori de Girona. L’acte va comptar també amb la presència del director de l’Auditori Palau de Congressos, David Ibáñez. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.