Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Grans noms internacionals i destacats músics dels Països Catalans, aquest cap de setmana a l’Auditori de Girona

Ute Lemper & GIO Symphonia estrenaran un concert únic de cabaret d’entreguerres amb repertori d’Erwin Schulhoff, Kurt Weill i Frank Eisler, en una actuació coorganitzada amb Temporada Alta.
El pianista dominicà Michel Camilo i el guitarrista andalús Tomatito oferiran “Aranjuez”, en primícia a les comarques gironines.
El diumenge, l’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya presentarà “Trencadís”, amb Anna Ferrer com a veu solista.

Michel Camilo & Tomatito

Cap de setmana de grans noms internacionals i destacats músics dels Països Catalans a l’Auditori de Girona. Ute Lemper & GIO Symphonia, Michel Camilo & Tomatito, i l’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya oferiran tres actuacions d’estils i formats molt diversos, el divendres 11, el dissabte 12 i el diumenge 13 de novembre, respectivament. 

Considerada la gran diva de la música alemanya, amb més de 30 àlbums publicats durant els 40 anys de carrera musical, Ute Lemper s’uneix a la prestigiosa orquestra de les comarques gironines GIO Symphonia per oferir una nit de cabaret, estrena absoluta, que servirà per cloure el desè aniversari de la formació gironina, inclosa en el segell Compromís Creació de l’Auditori. La proposta estarà conformada per un repertori d’Erwin Schulhoff i noms reconeguts del període previ a la Segona Guerra Mundial com Kurt Weill i Frank Eisler. Es tracta d’una coproducció de l’Auditori de Girona i la GIO Symphonia en col·laboració amb el festival Temporada Alta, que tindrà lloc el divendres 11 de novembre a les 20 h a la Sala Montsalvatge.

L’endemà serà el torn de Michel Camilo & Tomatito, dos grans noms internacionals que estrenaran a comarques gironines un homenatge al Concierto de Aranjuez. La primera vegada que es van trobar en un escenari el pianista dominicà i el guitarrista d’Almeria ningú no es podia imaginar que tres discos i quasi tres dècades després el duo seguiria consolidat i en plena forma. Amb grans èxits a les espatlles com Spain (2000) i Spain again (2006), ara tornen a col·laborar per interpretar la cèlebre composició de Joaquín Rodrigo, partitura estrenada el 1940 i que el mateix Tomatito ja ha enregistrat en la versió original amb orquestra. Aranjuez serà una ocasió única en què la música de Rodrigo es mesclarà amb tot el repertori que durant anys de treball conjunt han aplegat el pianista i el guitarrista. El concert tindrà lloc el dissabte 12 de novembre a les 20 h a la Sala Montsalvatge.

Per acabar el cap de setmana, l’Auditori de Girona acollirà l’espectacle Trencadís, de l’Oquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya (OMAC), una formació instrumental amb una versatilitat única que aplega intèrprets joves i punters d’arreu dels Països Catalans dels gèneres tradicional, jazz i clàssic. Violins, violes i contrabaixos conviuen amb instruments de la música tradicional com la tenora, el tible, el flabiol o la gralla, a més d’una secció de vents metall, acordions, guitarra, percussions i sintetitzadors. Trencadís és un concert compost i dirigit per Dani López per a trenta músics i la cantant solista Anna Ferrer. Una obra que embolcalla amb les arrels de la música ancestral una selecció de dotze poemes contemporanis en llengua catalana. Actuaran el diumenge 13 de novembre a les 19 h, a la Sala Montsalvatge. 

Les entrades per a les tres propostes estan disponibles al web de l’Auditori de Girona: www.auditorigirona.org

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.