Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Xoel López i Marala, propostes d’aquest cap de setmana a l’Auditori de Girona

El cantautor gallec actuarà el divendres 21 d’octubre a les 20 h a la Sala Montsalvatge. L’estrena del darrer disc del trio de veus Marala, prevista pel dissabte 22 d’octubre, a punt d’exhaurir les entrades

El cantautor gallec Xoel López i el trio de veus Marala protagonitzen les dues pròximes propostes de la programació de l’Auditori de Girona. Xoel López actuarà el divendres 21 d’octubre a les 20 h a la Sala Montsalvatge, en un concert coorganitzat amb Temporada Alta, mentre que Marala ho farà el dissabte 22 d’octubre a les 20 h a l’Escenari Sala Montsalvatge per presentar el seu darrer disc en primícia a les comarques gironines. Les entrades per als dos concerts es poden adquirir a www.auditorigirona.org.

Després de 20 anys de trajectòria, la música de Xoel López és sinònim de paisatges melòdics, de llibertat creativa i de biografia, i un dels artistes més solvents i representatius de l’escena independent iberoamericana. A les seves cançons hi podem trobar fragments de la seva vida i etapes: des del jove que cantava en anglès a Elephant Band, passant per la reeixida Deluxe fins a Atlántico. Al disc Paramales hi veiem un Xoel López enèrgic i amb un directe d'alta intensitat que va donar pas a Sueños y pan, lliure de complexos musicals. L'últim àlbum ha estat Si mi rayo te alcanzara, íntim i amb tot el seu ADN. En aquest concert, el cantautor gallec regalarà al públic tota una carrera d'èxits a través d'un directe sense regles. L’actuació tindrà lloc el divendres 21 d’octubre a les 20 h a la Sala Montsalvatge, i està coorganitzada amb el festival Temporada Alta.

Jota de morir

L’endemà, l’Auditori de Girona canviarà de registre per oferir a la mateixa sala, però amb un format diferent, el concert de Marala. El trio vocal compost per Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort actuarà a l’Escenari Sala Montsalvatge amb el públic també present al mateix espai, en una aposta per oferir una experiència de concert més pròxima. 

Després d’una gira de més de 60 concerts amb el seu primer disc, ara presenten Jota de morir (Propaganda pel Fet, 2022), una investigació sobre la mort i com s’ha tractat aquesta idea en la música tradicional. Un àlbum amb Pau Vallvé a la producció musical i Jordi Casadesús a la producció sonora, que combina sons sintètics amb panderos quadrats, i on ressonen redobles de Setmana Santa i regetons feministes. Un disc contundent i alhora esperançador en què les artistes, procedents de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears, s’interessen per la tradició com una innovació més. Una proposta coproduïda entre La Marfà – Centre de Creació Musical, Fira Mediterrània de Manresa i el propi grup, que es podrà veure en primícia a les comarques gironines el pròxim dissabte 22 d’octubre a les 20 h, després d’haver-se estrenat recentment a la Fira Mediterrània de Manresa. Les entrades es poden adquirir al web de l’Auditori de Girona: www.auditorigirona.org.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.