Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2022

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

2a Setmana Catalana de l'Esport a Girona

Del 13 al 23 d'octubre

La 2a Setmana Catalana de l’Esport és un esdeveniment on participen més de 2.000 esportistes de 22 països, amb una trentena de federacions esportives implicades. Consisteix en competicions oficials i exhibicions de 30 esports diferents que se celebraran a 20 seus de Catalunya de la demarcació de Girona.

La celebració d’aquesta competició suposa el renaixement d’un esdeveniment històric. La 1a Setmana Catalana de l’Esport es va celebrar l’any 1935 a Barcelona amb un ambiciós programa competitiu i un notable èxit de públic. L’esclat de la Guerra Civil va impedir la continuïtat de l’esdeveniment.

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), constituïda el 1933 com a Unió Catalana de Federacions Esportives, va ser la impulsora de la Setmana Catalana de l’Esport. 87 anys després, la UFEC reprèn l’organització d’aquest esdeveniment per convertir-lo en una cita de referència al nostre país i a l’escena internacional.

Girona serà la seu del bàsquet i de natació amb aletes el pròxim 22 d’octubre. Et convidem al Pavelló d’Esports Girona-Fontajau a veure el bàsquet de 10 a 19 h i al GEiEG de Girona a veure natació amb aletes de 13 a 20 h.

No et perdis la gran festa de les seleccions catalanes!

Bàsquet
Natació amb aletes
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.