Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Dia Mundial de la Salut Mental 2022

Se celebrarà el dilluns 10 d'octubre.

El pròxim 10 d’octubre se celebra el Dia Mundial de la Salut Mental. Aquesta diada, promoguda per la Federació Mundial de la Salut Mental, va néixer l’any 1992 per equiparar la salut mental amb la salut física. El seus objectius són sensibilitzar la societat sobre els trastorns mentals, lluitar contra l’estigmatització que pateixen les persones afectades i impulsar iniciatives que en millorin l’atenció. Un cop més, i aquest any sota el lema "Salut i benestar per a tothom. Feu que sigui una prioritat global", s’han organitzat diverses activitats al territori per commemorar aquest dia. Us convidem a participar-hi i a fer-ne difusió.

L’acte de lectura del manifest tindrà lloc el dijous 6 d’octubre, al Pati de les Magnòlies de l’edifici de la Generalitat a Girona, a les 13 hores. Serà un acte a càrrec de persones usuàries de les entitats. Es comptarà amb la participació de Michelle Funk, cap de Polítiques, Legislació i Drets Humans en Salut Mental i Abús de Substàncies de l’OMS, i ideòloga del projecte QualityRights. Precisament l’estada de Funk a Girona està motivada per impulsar la implantació del model QualityRights de l'OMS en tots els serveis relacionats amb salut mental de la demarcació. 

Amb aquest efecte, l'OMS signarà un conveni amb Support-Girona. La intenció és que, a partir de les transformacions basades en el model de Drets Humans del QualityRights, així com amb la formació contínua a professionals, el model de Girona pugui servir d'inspiració per a tot Catalunya i globalment. 

Us podeu descarregar el programa i la informació des de les pàgines de les entitats que encapçalen l’organització:

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.