Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona fa un reconeixement als membres del govern i a les persones represaliades en el marc de l’U d’Octubre del 2017

S’ha fet una recepció al Saló de Plens del consistori abans de l’acte unitari de l’últim dilluns reivindicatiu per la llibertat de presos, exiliats i represaliats a la plaça del Vi.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha presidit aquesta tarda el reconeixement de l’Ajuntament de Girona als membres del govern i a les persones represaliades en el marc de l’U d’Octubre del 2017. L’acte ha tingut lloc al Saló de Plens del consistori i ha comptat amb l’assistència del vicealcalde i regidor de Cultura, Quim Ayats, i el portaveu i regidor del grup municipal de Guanyem Girona, Lluc Salellas, entre altres regidors i regidores.

Entre les persones homenatjades hi havia l’exconseller de Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat de Catalunya, Jordi Turull; l’exconsellera de Governació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Borràs; l’exconsellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Dolors Bassa; la delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya davant la Unió Europea i exconsellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret; l’exconseller de Territori i Sostenibilitat del Govern de la Generalitat de Catalunya, Jordi Rull; l’exconseller d’Interior del Govern de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Forn; l’expresident de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) entre 2015 i 2017, Jordi Sánchez, i el síndic de l’1-O Josep Pagès.

“Aquest acte d’avui recorda l’1 d’Octubre, quan tots plegats i junts ho compartíem tot sense mirar qui érem ni d’on veníem, sinó només cap on anàvem: a construir la independència. A Girona hem intentat sempre mantenir el compromís per aconseguir la llibertat del nostre país, i part d’aquest objectiu ha estat gràcies a Girona Vota. En nom de la ciutat, gràcies a tots els represaliats i represaliades per ser avui aquí i gràcies a Girona Vota per la mobilització constant i valenta”, ha subratllat l’alcaldessa.

Després de l’acte, totes les persones participants a la recepció s’han traslladat a la plaça del Vi per formar part de l’acte unitari de l’últim dilluns reivindicatiu per la llibertat de presos, exiliats i represaliats que organitza Girona Vota.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.