Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona destina 75.000 euros a la dinamització i la promoció del comerç de la ciutat

Es tracta d’ajuts a les associacions de comerciants per finançar les activitats que duen a terme al llarg de l’any.

L’Ajuntament de Girona destinarà 75.000 euros a la dinamització i la promoció del comerç. Es tracta d’una subvenció que s’atorga anualment a les associacions de comerciants de la ciutat per finançar les activitats que duen a terme al llarg de l’any. L’import es va aprovar divendres passat a la Junta de Govern Local del consistori.

“El comerç és una part imprescindible de la nostra ciutat, i per això és important que les associacions siguin fortes i tinguin recursos per tirar endavant les iniciatives que considerin des del propi sector. A través d’aquesta línia les ajudem amb recursos directes que repercuteixen en una promoció del nostre comerç, i que per tant contribueix a la dinamització econòmica de Girona i al manteniment de tot el teixit comercial”, ha assenyalat la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes.

L’objectiu d’aquesta subvenció, que es va implementar l’any 2016, és finançar les activitats realitzades per les associacions de comerciants de la ciutat que tinguin com a objectiu fomentar la dinamització i la promoció del comerç gironí. Correspon als actes realitzats en el període comprès entre el 7 de gener de 2022 i el 6 de gener de 2023. 

Les entitats que rebran la subvenció són les següents: l’Associació de Comerciants Zona U de Girona; Girona Centre Eix Comercial; Associació de Veïns i Comerciants Sant Fèlix; Associació de Comerciants de Santa Eugènia de Ter; Associació de Botiguers, Industrials i Veïns del Carrer Ballesteries; Associació de Comerciants del Modern i Associació de Comerciants Sàbat-Domeny-Taialà. 

Més informació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.