Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El cicle “Notes al Parc” tanca la seva sisena edició amb més de 2.400 espectadors

L’edició d’enguany, que ha tingut lloc en diferents barris de Girona, ha finalitzat aquest dimecres amb l’actuació de Trio Rodin a la plaça de les Botxes. Avalada per l’àmplia assistència de públic, la programació del cicle ha demostrat el bon estat creatiu dels artistes locals i les formacions musicals de les comarques gironines

Concert de la Girona Jazz Project.

El cicle de concerts “Notes al Parc”, que ha tingut lloc entre el 6 de juliol i el 24 d’agost en diferents espais de Girona, tanca la sisena edició amb més de 2.400 espectadors. Un any més, la iniciativa coorganitzada per l’Auditori de Girona i La Marfà – Centre de Creació Musical de l’Ajuntament de Girona ha recollit gran part de l’actualitat creativa i artística de les comarques gironines, amb una programació variada que ha estat avalada per l’àmplia assistència de públic.

Amb l’objectiu d’arribar a més públic i poder donar a conèixer els racons més atractius de Girona, enguany “Notes al Parc” ha recuperat la seva essència i ha tornat als barris de la ciutat. Per sisè any consecutiu, el cicle ha ofert una programació àmplia, diversa i de qualitat per a tots els públics, amb l’objectiu de fomentar la cultura de proximitat i apropar nous públics a la música del territori.

Notes al Parc afavoreix que a la ciutat es pugui gaudir d'oferta cultural durant el juliol i l'agost, i que hi hagi activitat tot l'any i a tot arreu. La cultura és un motor de cohesió i de qualitat de vida del qual han de poder gaudir totes les persones i barris de Girona, i el cicle contribueix decisivament a aquest objectiu”, ha explicat el vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats. 

Després de les actuacions de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines, que va oferir una emotiva interpretació de la 6a simfonia de Txaikovski al parc de Núria Terés i Bonet del barri de Santa Eugènia, i de Domènech Surroca i Nadia Bosch, Antonio Chen Guang, Marigó - Domínguez - Sabaté, i Xavier Mendoza i Guillem Martí, l’edició d’enguany ha finalitzat aquest dimecres, 24 d’agost, a la plaça de les Botxes, amb l’actuació de Trio Rodin, que ha recordat dos grans compositors catalans, el gironí Francesc Civil i Joaquim Serra. 

Així mateix, el cicle també ha comptat amb la posada en escena de diversos projectes vinculats als programes de suport de La Marfà – Centre de Creació Musical de Girona, com el concert de la Girona Jazz Project Big Band, orquestra resident del centre, o les actuacions del cantant i compositor bisbalenc Mazoni i del conjunt musical format per Rodin Kaufmann, Louis Pezet, Azucena Momo i Maria Hein, que formen part del programa de coproduccions d’espectacles. Aquesta sisena edició també havia de comptar amb l’actuació del músic senegalès Momi Maiga, que es va haver de cancel·lar per pluja, i amb els concerts de Manel Fortià i Leos Quartet, que no es van poder realitzar per motius de salut dels artistes.

L’any vinent està previst celebrar la setena edició d’aquesta iniciativa, i seguir apostant pels propòsit que la varen fer néixer: acostar la música de qualitat a nous públics, descentralitzar l’oferta cultural i donar suport als artistes de proximitat.

El cicle l’organitza l’Auditori de Girona i La Marfà – Centre de Creació de l’Ajuntament de Girona, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona. Podeu consultar-ne més informació i descarregar-vos imatges de l’esdeveniment al web www.girona.cat/notesalparc.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.