Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona ofereix 2.148 places per a la pràctica d’activitat física durant el curs 2022-2023

Les preinscripcions s’obriran aquest dijous, dia 25 d’agost, i es tancaran el 7 de setembre. La principal novetat d’enguany és la incorporació del parc de Jordi Vilamitjana com a espai per a cursos de skateboarding

Curs de natació dins les activitats fisicoesportives i aquàtiques municipals.

L’Ajuntament de Girona ofereix 2.148 places dividides en 148 cursos d’activitats fisicoesportives i aquàtiques per al curs 2022-2023. Aquesta oferta inclou des de cursos de natació de tots els nivells fins a activitats de manteniment, ioga o pilates, passant per l’escola de tenis, de natació o l’aquafitness. Les activitats estan pensades per a tots els públics i inclouen opcions per a nadons, infants, jovent, adults, gent gran i infants amb necessitats especials. Concretament, hi haurà 54 activitats fisicoesportives i 94 d’aquàtiques.

“Un any més, potenciem una oferta d’activitats esportives àmplia i de qualitat. Continuem treballant per afegir noves disciplines i nous espais dins aquesta oferta, per així fer arribar l’esport, que és sinònim de salut i de qualitat de vida, a més gironines i gironins”, ha destacat el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran. 

La principal novetat de l’oferta d’aquesta edició és la incorporació del parc de Jordi Vilamitjana i Pujol com a espai per a cursos de skateboarding. L’activitat va dirigida a infants i jovent de 8 a 17 anys i busca treballar l’equilibri, la força i la concentració per aconseguir un millor domini de l’skate. D’altra banda, aquest curs hi haurà una nova sessió de clínic de natació a les 7 h a la Piscina de Santa Eugènia – Can Gibert del Pla, dirigida a persones esportistes interessades a participar en proves esportives com el triatló o l’aquatló. 

Les preinscripcions per a les diferents activitats es poden fer a partir d’aquest dijous, dia 25 d’agost, fins al 7 de setembre a través del web municipal. El 16 de setembre es farà pública l’assignació de places i, des de llavors fins al 25 de setembre, s’obrirà el període per fer la matrícula a les activitats. També a partir del 16 de setembre s’obriran les inscripcions directes a les activitats en què hi hagi places lliures. Està previst que les activitats comencin el dia 1 d’octubre.

Podeu consultar totes les activitats en el següent enllaç i tota la informació al web girona.cat/esports.

Cartell
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.