Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les entitats que volen tenir barraca a la Copa les properes Fires de Sant Narcís poden presentar la sol·licitud fins al 26 de juliol

S’instal·laran un total de 17 parades de venda de menjars i begudes a l’esplanada. Com a novetat, dues de les barraques seran per a aquelles entitats que hi vulguin participar de forma conjunta.

L’Ajuntament de Girona ha obert el període de recepció de sol·licituds per a les entitats que volen tenir una barraca a la Copa en la propera edició de les Fires de Sant Narcís de la ciutat. Les instàncies per participar-hi es poden presentar des d’avui fins al dia 26 de juliol.

Enguany s’instal·laran un total de 17 barraques a l’esplanada de la Copa. Com a novetat d’aquesta edició, dues de les barraques seran per a aquelles entitats que vulguin associar-se entre elles i fer una explotació col·laborativa de la parada. En aquest cas, caldrà que facin la sol·licitud amb l’opció de barraca conjunta.

Podran participar-hi, per un costat, les entitats, associacions i altres organitzacions cíviques, culturals i esportives amb un àmbit d’actuació local amb personalitat jurídica, sense afany de lucre, inscrites al Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes de Girona amb una antiguitat mínima d’un any i, per l’altre, les associacions d’estudiants i el Consell d’Estudiants de la Universitat de Girona.

“Afegim dues barraques comunitàries, recollint l'esperit de la barraca única i conjunta que es va fer l'any passat i que a la majoria d'entitats els va agradar i van quedar molt satisfetes de l'experiència”, ha assegurat el vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats. Ayats ha posat l'accent “en el treball conjunt fet amb la Comissió de la Copa per tirar endavant accions com la de les barraques, tan important per les entitats i les associacions, ja que això representa una ajuda per a totes elles de cara a les activitats lúdiques, esportives, culturals i de barri que realitzen durant tot l’any al conjunt de la ciutat de Girona”.

Les bases reguladores de la convocatòria de les condicions d’adjudicació, instal·lació i sistema de gestió de les parades de venda de menjars i begudes a la Copa durant les Fires es poden consultar al web municipal.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.