Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Aula d’escriptura publica l’oferta formativa per al curs 2022-2023

Les inscripcions tindran lloc de l’1 al 12 de setembre. Com a novetat d’enguany, l’Aula posarà en marxa recursos educatius d’escriptura

L’Aula d’escriptura de Girona ha fet pública aquesta setmana tota l’oferta formativa per al curs 2022-2023, i ja es pot consultar al web de la iniciativa. Les inscripcions s’obriran l’1 de setembre a través del Sistema d’Inscripcions de l’Ajuntament de Girona, i finalitzaran el 12 de setembre. Com cada any, l’alumnat nou es podrà inscriure al mòdul 1, que es farà de setembre a desembre del 2022; mentre que l’alumnat que ja forma part de l’Aula i vol seguir amb la seva formació s’haurà d’inscriure directament al mòdul 3, en el qual podrà seguir amb l’itinerari de poesia o prosa escollit.

Com a principal repte d’aquest nou curs, l’Aula s’ha proposat ampliar l’oferta de formació en escriptura a públics diversos, especialment al públic jove. És per això que s’han preparat materials didàctics i recursos educatius al voltant de l’escriptura adreçada als centres de secundària de la ciutat de Girona.

El vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament, Quim Ayats, ha remarcat que “des del consistori estem convençuts que la formació en creació literària és una eina fonamental per a l’expressió de les persones i, per tant, estem contents d’oferir aquest servei i continuarem treballant per fer-lo créixer com es mereix”.

Enguany, el disseny de la campanya de comunicació de les inscripcions ha anat a càrrec de l’empresa aeiou – estudi creatiu i es basa en un dels valors afegits de l’Aula d’escriptura: la diversitat del seu alumnat i la manera com, tot i les diferències d’edat, sector i/o objectius, persones molt diferents s’uneixen per compartir una mateixa afició, escriure. La proposta gràfica representa aquesta diversitat mitjançant la utilització de diferents eines d’escriptura -com llapis, bolígrafs o plomes estilogràfiques- cada una amb els seus trets característics.

L’Aula d’escriptura és un itinerari de formació en lectura i escriptura de l’Ajuntament de Girona que va néixer fa nou anys en el marc de l’Escola Municipal d’Humanitats (EMHU). Al llarg de quatre mòduls, repartits en dos anys, l’alumnat rep formació en escriptura i un bon acompanyament en la lectura de grans clàssics de la literatura universal amb un equip de professorat i escriptors i escriptores de reconegut prestigi. 

Es tracta d’un espai obert a tothom que li agradi escriure per perdre la por al full en blanc, trobar un acompanyament professional per aprendre tècniques d’escriptura creativa i compartir l’afició de llegir i escriure. Els alumnes que han acabat la seva etapa formativa al centre ja són més de 900, alguns dels quals posteriorment han publicat les seves primeres obres.

Per a més informació sobre els continguts acadèmics, així com mostres del treball que s’hi realitza, i per a qualsevol consulta, podeu visitar el web de l’Aula d’Escriptura.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.