Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Aquest estiu, set espectacles de diferents Festivals de la ciutat arriben al Pont Major

El barri de Pont Major gaudirà aquest estiu de dos concerts del Festival de Guitarra Girona-Costa Brava, un del festival Estiu&Jazz, un de Notes al Parc i, de dos espectacles i un concert del Cicle A Prop

Aquest estiu, set espectacles de diferents festivals i cicles culturals de Girona es fan al barri de Pont Major acostant propostes culturals i artístiques de dansa contemporània, circ, concerts d’estils musicals molt variats, etc. al barri.

El festival de Guitarra Girona-Costa Brava ofereix dos concerts a l’auditori del Centre Cívic Pont major. El divendres 1 de juliol, la violoncel·lista Alena Tikhmanovich i el guitarrista Josep Manzano, ens proposen un viatge en el temps que ens permetrà gaudir d'una extensa combinació d'estils, des del barroc fins a la música moderna. Addicionalment, el 22 de juliol, el grup Marc Saintglass Trio, ens presenta el videodisc 11.000 km (autoeditat, 2020): Un treball de deu temes de rock instrumental amanit amb tota mena d'estils i complementat amb audiovisuals que evoquen espais i paisatges naturals escandinaus i particularment de l’entorn de Kiruna, el punt més septentrional de Suècia, a 11.000 quilòmetres d’aquí i creuant el cercle polar.

El festival Notes al Parc arriba al barri de Pont Major, a la plaça de l’Om, el dimecres 6 de juliol a les 20 h amb una actuació de Masoni, que ens presenta el nou disc “Ludwig”, el seu desè disc. Jaume Pla és l’ànima del grup que, actualment, completen Aleix Bou (bateria), Miquel Sospedra (baix) i Adrià Bravo (piano) i per aquest disc han comptat amb un membre fantasma: Ludwig Van Beethoven, i, és que l’obra del compositor alemany esquitxa tot el disc a través de “samples“ i referències musicals.

El festival Estiu&Jazz ens ofereix, el dissabte 9 de juliol a l’auditori del Centre Cívic Pont Major, una actuació del sorprenent duet que formen la cantant i pianista Carolina Alabau i la violinista, saxofonista i també cantant Èlia Bastida. Ens presenten el seu disc “Meraki”. Es tracta d'un recull de composicions exquisides, pròpies i de versions de cançons tradicionals, de música mediterrània, música brasilera, bossa-nova i Jazz.

Finalment, al setembre, també comptarem amb el Cicle A Prop, que precisament neix amb la voluntat d’apropar les propostes culturals d’artistes emergents de proximitat als barris de la ciutat. Enguany gaudirem del concert de Galdrick, amb “Luz de Fondo”, la seva proposta de música Folk, el divendres 16 de setembre a les 19 h al Centre Cívic. I, el divendres 30 de setembre, a través de la Biblioteca Just M. Casero, tindrem l’espectacle de dansa “Fake You” de Claudia Mirambell (a les 19 h) i el de circ i acrobàcia “Winter” del duet acrobàtic i aeri Silver and Gold, a les 19.30 h a la plaça de l’Om.

A aquests festivals i cicles, s’afegeixen els espectacles i propostes musicals de la Festa Major del barri que completen una agenda d’estiu carregada de música i espectacles de tota mena. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.