Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Recta final de les obres dels camps de futbol-7 a Germans Sàbat i a Fontajau

Els treballs estan pràcticament acabats i està previst que es puguin començar a utilitzar en els propers dies, beneficiant l’activitat dels clubs que tenen l’activitat en la zona esportiva dels dos barris

Dues fotografies de la visita d’ahir

Recta final de les obres als nous camps de futbol-7 de gespa artificial dels barris de Germans Sàbat i de Fontajau. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el vicealcalde del consistori, Quim Ayats; el regidor d’Urbanisme i Activitats, Lluís Martí, i el regidor d’Educació, Infància i Esports, Àdam Bertran, van visitar ahir les obres dels nous equipaments, que estan pràcticament acabades, acompanyats dels responsables dels clubs que els utilitzaran. De fet, la previsió és que els camps entrin en funcionament en els propers dies. Les obres hauran servit per renovar els camps que eren de sauló, i es van adjudicar per un cost de 440.000 euros.

El govern posa en valor que aquests equipaments permetran millorar les possibilitats d’organització dels entrenaments i partits dels diferents clubs beneficiats. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha afirmat que “es tracta de dos nous camps de futbol destinats al futbol base, al costat dels camps de futbol-11 de Germans Sàbat i Fontajau, que permeten incrementar la zona esportiva de cada barri i oferir noves possibilitats als clubs. Precisament la setmana que hem celebrat els dos ascensos a l’elit del futbol i el bàsquet masculí de Girona, posem a disposició de la ciutat dos camps de futbol-7 per fomentar l’esport formatiu de Girona i tots els valors de salut, cohesió social i aprenentatge que hi van lligats”.

Per la seva banda, el vicealcalde de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats, ha afirmat que “l’esport és un dels elements que fan de Girona un referent de qualitat de vida, i per això, cal tenir un esport de primera divisió en tots els sentits, des de la base fins a l’elit”. Ayats ha afegit que “les obres donen resposta a una reivindicació de les entitats, que han de disposar d'uns bons espais i en bones condicions”.

De moment, la intenció és que les instal·lacions s’utilitzin com a espais d’activitats dels casals d’estiu municipals de la ciutat. A partir del setembre, es beneficiaran d’aquests dos equipaments les entitats Escola de futbol Gironès-Sàbat, Veterans Germans Sàbat, Atlètic Sant Ponç i Gerunda FC.

Les obres, incloses entre les accions previstes en el Pla Estratègic de l’Esport Local i que s’han encarregat al Consell Comarcal del Gironès, han comportat la instal·lació de gespa artificial de darrera generació, l’acondiciament de l’entorn i de la recollida d’aigües, la implementació d’un sistema de rec amb canons emergents, l’arribada de subministraments, la construcció d’un tancament perimetral o millores en el sistema d’enllumenat.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.