Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Dia de la Música de Girona recupera la normalitat i programa una cinquantena d’actuacions en deu escenaris repartits per la ciutat

Enguany, com a novetat, hi haurà un espai amb concerts a la plaça de les Botxes dedicat al 25è aniversari de l’Escola Municipal de Música de Girona

El proper 21 de juny Girona recuperarà l’esperit original i el format normal de la celebració del Dia de la Música a la ciutat. Enguany, en el Viu21Música s’han programat les actuacions de 46 formacions i bandes de tots els gèneres i estils musicals, i la participació de 440 intèrprets, que actuaran en 10 escenaris distribuïts arreu de la ciutat. Set dels escenaris són organitzats per l’Ajuntament de Girona i tres més s’afegeixen la jornada com a programació off organitzats per altres entitats.

Com a novetat, aquest 2022 hi haurà un escenari a la plaça de les Botxes del parc de la Devesa dedicat al 25è aniversari de l’Escola Municipal de Música (EMM) de Girona, amb la participació d’uns 160 alumnes de les orquestres infantils i juvenils de corda i vent, i dels grups corals de l’EMM.

“Molt content de poder recuperar la normalitat en l’àmbit cultural, que ha estat un element central en aquests dos anys de pandèmia. Hem de valorar l'esforç col·lectiu que ens ha permès aquesta programació cultural que fa que Girona bategui barri a barri, carrer a carrer, per construir la Girona sencera. Perquè la cultura és una part central del nostre estil de vida i un element clau per fomentar una ciutadania crítica, activa i cohesionada”, ha afirmat el vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats.

Des de l’any 2000 cada 21 de juny l’Ajuntament de Girona s’acull al Dia Internacional de la Música i organitza Viu21Música – Dia de la Música a Girona, una jornada musical participativa als carrers de la ciutat. Es tracta d’una jornada que vol reivindicar i posar en relleu els valors culturals, educatius i socials de la pràctica musical i que està especialment dirigida a músics i grups aficionats, així com a projectes formatius.

L’Ajuntament de Girona organitza el Viu21Música – Dia de la Música a Girona a través de La Marfà – Centre de Creació Musical. Compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona, el patrocini d’Estrella Damm, i la col·laboració de la Casa de Cultura de Girona, Sunset Jazz Club, El Foment de Girona, EUMES – Escola de Música Avançada i So de Girona i l’Escola Municipal de Música de Girona.

Podeu consultar tota la informació i la programació d’actuacions a www.girona.cat/viu21musica. Tots els concerts són d’entrada gratuïta i no cal fer reserva prèvia.

Horaris i escenaris

Escenari Plaça Jurats 
De 18 a 23 h
Pop, rock i derivats

Escenari Sunset Jazz Club (c. Jaume Pons Martí) 
De 18 a 23 h
Jazz

Escenari Plaça Mercaders 
De 18 a 22 h
Tradicional, folk i cançó

Escenari Rambla (Punt de trobada)
De 18 a 22 h
Cançó i petits formats

Escenari Casa de Cultura
De 18 a 22 h
Formacions corals

Escenari EUMES (La Marfà) 
De 17 a 20 h
Electrònica

Escenari Plaça de les Botxes
De 19 a 21 h
25è aniversari de l’Escola Municipal de Música de Girona


MÉS CONCERTS (Off Dia de la Música)
Parc del Migdia
De 18 a 24h. Sound System al Parc del Migdia (reggae)
Ho organitza: Rise Up Associació Reggae Girona

Pista Esportiva del Carrer del Carme
De 18 a 21 h. 21J M&E (electrònica)
Ho organitza: Associació Music & Energy

Plaça Salvador Espriu
De 18 a 21 h. Bill N’Tina Fever (electrònica)
Ho organitza: Associació de comerciants rodalies del Mercat
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.