Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2022

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Auditori de Girona tanca la temporada de concerts amb la Novena de Beethoven en format participatiu

Un concert de gran format amb una de les partitures més emblemàtiques de la música clàssica que comptarà amb una àmplia representació del teixit coral gironí

L’Auditori de Girona tanca la temporada amb una actuació de gran format: la Novena de Beethoven. Una de les partitures més emblemàtiques de la música clàssica que estarà interpretada per una àmplia representació de músics del territori gironí, dirigits per Edmon Colomer. El concert tindrà lloc el diumenge 12 de juny a les 19 h i, abans, es podrà assistir al recital poètic de Narcís Comadira (18 h). Les entrades es poden adquirir a www.auditorigirona.org.

La Simfonia número 9 en re menor, op. 125, és la darrera simfonia composta per Ludwig van Beethoven. Estrenada el 7 de maig del 1824, és una de les obres més transcendentals, i compta amb alguns dels passatges més populars de la història de la música. En aquesta ocasió, la simfonia coral del mestre de Bonn estarà interpretada pel Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana i per corals gironines: Cor de Cambra la Diputació de Girona, Cor Maragall, Cor Filharmonia, Cor de la UdG, Capella Polifònica de Girona, Cor Maragall i Coral del GEiEG. Els solistes seran la soprano Marta Mahéu, la mezzosoprano Anaïs Masllorens, el tenor Antoni Lliteres i el baríton Elías Arranz, acompanyats de l’Orquestra Simfònica del Vallès i dirigits per Edmon Colomer. Un concert de grans dimensions que compta amb el segell Compromís creació, ja que l’Auditori de Girona ha produït aquest projecte participatiu amb els cors de la ciutat.


Artista convidat
Una hora abans del concert, el públic podrà assistir al recital poètic de Narcís Comadira, artista convidat d’aquesta temporada a l’Auditori de Girona. El poeta recitarà la seva pròpia obra, deixant clar el sentit, la rítmica, la declinació i la intenció dels versos. Una veu oportuna per il·luminar la foscor dels temps actuals. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.