Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Europa dels joves

A l'acte hi han participat més de 130 alumnes de l’Institut Montilivi, centre guanyador de la Beca Girona Premi Europa 2021

Imatges de l'acte

En el marc de la celebració de l’Any Europeu de la Joventut i com a part de la missió del Gabinet d’Estudis Socials i Europeus de l’Ajuntament de Girona, el divendres 27 de maig, junt amb Europe Direct Girona, s’ha organitzat un acte per involucrar els joves en la reflexió sobre Europa i què n’esperen.

L’acte s’ha desenvolupat durant el matí a l’auditori de La Mercè i hi han participat més de 130 alumnes de l’Institut Montilivi, centre guanyador de la Beca Girona Premi Europa 2021. L’alumnat, que ha vingut acompanyat del director del centre i del professorat coordinador del projecte guanyador del premi, ha exposat la seva experiència participant en el concurs Què és per a tu Europa?

El jove influencer Long Li Xue ha conduït i dinamitzat la jornada, durant la qual també s’ha comptat amb l’exposició de la cap de comunicació de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, la Sra. Laura Rahola, sobre l’Any Europeu de la Joventut  i amb la representació de l’obra de teatre La idea d’Europa, un monòleg basat en el llibre de George Steiner, a càrrec d’Oscar Intente.

Finalment, la Sra. Francina Esteve, presidenta d’Europe Direct Girona, i el Sr. Manuel Szapiro, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, han clos la jornada.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.