Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Unes 5.000 persones assisteixen als diversos esdeveniments organitzats al Palau de Congressos de Girona durant el maig

Diverses activitats públiques i privades han omplert els tres auditoris i les sales del Palau de Congressos, que recupera l’activitat en un mes farcit d’actes

El Palau de Congressos de Girona ha recuperat l’activitat aquest mes de maig, un dels mesos de temporada alta de congressos i esdeveniments. Unes 5.000 persones han participat en els diferents actes, tant públic com privats que s’hi han dut a terme, fent que es recuperi l’activitat d’altres anys.

El mes va començar amb el 33è Congrés de la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (SCCOT), que va reunir 420 professionals d’arreu de Catalunya. Prèviament, IDIBGI va reunir uns 150 professionals relacionats amb la investigació. Seguidament, una sèrie d’actes privats va anar omplint l’agenda del Palau de Congressos i les diferents sales on es poden organitzar actes de forma simultània.

Aquesta diversificació de la tipologia d’actes corrobora la polivalència de funcions que ofereixen les sales d’aquest gran equipament. Des dels actes de lliurament dels Premis Bonastruc ça Porta organitzat pel Col·legi de Metges o els premis de Valors de la Diputació de Girona fins al primer congrés internacional de l’any organitzat per la UdG, el Michele Taruffo, Girona Evidence Week. Sense oblidar tota una sèrie d’actes d’empreses de caràcter privat.
Més de 20 dies d’activitat congressual que s’han combinat amb l’activitat musical de grans concerts a l’Auditori de Girona.

Recuperada la temporada alta dels congressos

El mes de maig consta com un dels mesos de més activitat congressual i la xifra de 5.000 persones que han passat pel Palau de Congressos constata la recuperació de l’activitat dels anys anteriors a la pandèmia.

Segons afirma la tinenta d'alcaldia i regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, l’atractiu de la ciutat com a destinació de congressos, les bones instal·lacions del Palau de Congressos i l’atenció al client del seu equip humà, així com la tasca constant de promoció i comercialització, han fet que l’activitat s’hagi pogut recuperar en un temps rècord.

Els propers mesos continuen amb diversos congressos ja confirmats i amb nombroses  peticions d’actes més reduïts. El sector del turisme de negocis té un gran impacte econòmic a la ciutat i contribueix a generar llocs de treball, a omplir els hotels i restaurants de la ciutat i a situar a Girona en el mercat internacional de ciutats de congressos.

Consulteu el calendari d’activitat del Palau de Congressos en aquest enllaç.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.