Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

“Tres cartes de Sarajevo” de Goran Bregovic, i l’estrena oficial del nou disc de Magalí Sare, a l’Auditori de Girona

El compositor balcànic actuarà demà dijous 12 de maig, en el marc del Festival ÍTACA, Cultura i Acció. “Esponja”, el nou àlbum de la cantant i compositora Magalí Sare, és una coproducció de l’Auditori de Girona, amb La Marfà – Centre de Creació Musical i As de Guia

La programació musical de l’Auditori de Girona continua aquests pròxims dies amb dues propostes nacionals i internacionals. El dijous 12 de maig (20 h), tindrà lloc el concert de Goran Bregovic, que presenta Tres cartes de Sarajevo, en el marc del Festival ÍTACA, Cultura i Acció. El dissabte 14 de maig, la compositora i cantant Magalí Sare, estrenarà oficialment el seu nou disc, Esponja (Segell Microscopi, 2022), recent editat. Les entrades per a les dues actuacions estan a la venda a www.auditorigirona.org.

Conegut internacionalment des que va signar la banda sonora de la pel·lícula El temps dels gitanos d'Emir Kusturika l'any 1988, Goran Bregović és una de les grans icones de la música balcànica. L'artista arriba a l'Auditori de Girona per presentar el seu darrer treball discogràfic Three letters from Sarajevo (Tres cartes de Sarajevo), un disc que reflecteix una visió de la música com a utopia multicultural, i que té com a fil conductor les composicions per a violí d'artistes cristians, jueus i musulmans. Coorganitzat amb el festival empordanès ÍTACA, Cultura i Acció, que celebra el seu desè aniversari, el concert serà una mostra vibrant i contundent de les diferents formes folklòriques que conviuen en el gresol cultural de l'Europa oriental. L’artista actuarà amb la seva banda, el dijous 12 de maig a les 20 h a la Sala Montsalvatge.

El dissabte 14 de maig a les 20 h, la Sala de Cambra acollirà l’estrena oficial del nou disc de Magalí Sare. Artista amb una veu i interpretació talentosa, presentarà Esponja (Segell Microscopi, 2022), el seu segon treball com a compositora, després d’un llunyà Cançons d’amor i dimonis, àlbum que va donar pas a la seva carrera en solitari i va compaginar amb la gira d’Estómac de Clara Peya. Decidida a fer del seu diari diverses cançons, ens mostra una mirada al passat a través de lletres, aforismes i influències musicals de l’època. A vegades parla ella, a vegades parla a través d’altres personatges. El nou disc forma part del segell Compromís Creació de l’Auditori de Girona; una coproducció de l’Auditori, As de Guia i La Marfà – Centre de Creació Musical. L’estrena serà el dissabte 14 de maig a les 20 h i les entrades estan disponibles a www.auditorigirona.org.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.