Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona es torna a omplir de colors i olors en una nova edició de Girona, Temps de Flors

Fins al 15 de maig, es podran visitar un total de 119 projectes florals repartits en 107 punts de la ciutat, com la catedral o la plaça dels Jurats.

La ciutat de Girona acull a partir d’avui una nova edició de Girona, Temps de Flors, un dels esdeveniments més rellevants de l’any al municipi. Fins al 15 de maig, es podran visitar un total de 119 projectes florals repartits en 107 punts emblemàtics i singulars de la localitat, com la catedral, els Banys Àrabs o la plaça dels Jurats.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas,  ha destacat les bones perspectives perquè aquest Temps de Flors sigui un èxit: “Hem treballat perquè aquesta sigui una edició especial, garantint l’equilibri entre l’espectacularitat de la mostra i les mesures de seguretat sanitària. I estem veient que la resposta de la gent serà immensa, els voluntaris i les voluntàries treballen amb molta il·lusió, i els carrers ja respiren l’ambient tradicional de la mostra. Des de l’Ajuntament ho tenim tot a punt perquè tot surti rodó en aquesta setmana tan especial per Girona.”

En aquesta 67a edició, es podran tornar a visitar espais interiors i patis, com el de la Casa Sambola, i es mantindran les quatre rutes a l’aire lliure repartides pels dotze barris de la ciutat que tenen projecte floral: Barri Vell, Can Gibert del Pla, Carme, Devesa, Eixample, Mercadal, Montilivi, Santa Eugènia, Sant Narcís, Taialà i Vall de Sant Daniel.

Aquest 2022 es mantindrà el tancament perimetral del Barri Vell per motius de seguretat. Hi haurà cinc punts d’entrada (pujada de Sant Feliu, pujada del Rei Martí, plaça dels Jurats, passeig Arqueològic i plaça de Sant Domènec) i cinc punts de sortida (pujada de Sant Feliu, carrer de la Força, plaça dels Jurats, passeig Arqueològic i plaça de Sant Domènec). Els horaris d’obertura dels espais seran de 10 a 22 h. Els dissabtes 7 i 14 de maig i el dimecres 11 de maig els projectes es podran visitar fins a les 24 h. A més, també es recuperen els dos recorreguts accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.