Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les escoles i clubs esportius de la ciutat tindran descomptes per assistir al Catalunya-Jamaica

L’Estadi de Montilivi serà l’escenari de l’amistós de la selecció catalana absoluta masculina de futbol el pròxim 25 de maig a les 18.45 h

Imatge de la presentació

Girona acollirà dimecres 25 de maig el partit amistós entre la selecció catalana absoluta masculina de futbol i Jamaica. L'enfrontament començarà a les 18.45 h i es disputarà a l'Estadi de Montilivi, escenari on ja es van jugar el Catalunya-Tunísia el desembre del 2016 i el Catalunya-Veneçuela el març del 2019.

Amb l'objectiu de promoure l'assistència de nens, nenes i famílies al partit, des de la Federació Catalana de Futbol (FCF), amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, s'oferiran descomptes del 25% del preu de l’entrada (que té un cost de 10 euros) a les escoles i als clubs esportius de la ciutat per tal que l'alumnat i membres de les entitats puguin assistir al matx. 

“La selecció catalana és la selecció del país, és la nostra selecció. Cal que tots ens ho creiem, des de la mateixa Federació i les administracions fins a les persones aficionades, perquè les nostres seleccions guanyin notorietat i puguin competir al més alt nivell. Un partit de la selecció catalana no pot ser cap tràmit, perquè ens hi juguem la nostra identitat. Per això faig una crida a omplir Montilivi i demostrar que ens proposem els objectius més ambiciosos possibles”, ha ressaltat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

“El Catalunya-Jamaica és una oportunitat per estar al costat de la nostra selecció nacional i de la Federació Catalana de Futbol. És tot un orgull poder-los donar la benvinguda a la ciutat de Girona. L’esport és una part clau del nostre estil de vida, i un dels elements que fan de Girona un referent de qualitat de vida, però per mantenir aquest privilegi cal tenir un esport de primera divisió en tots els sentits, des de la base fins a l’elit. I per aquest motiu és imprescindible posar a disposició de les escoles i clubs esportius el descompte per assistir a l'esdeveniment esportiu”, ha manifestat el vicealcalde de Girona, Quim Ayats, qui ha afegit que “des del govern de Girona apostem per la nostra selecció nacional i hi donem suport, com no podia ser d'una altra manera, i esperem que algun dia la selecció catalana pugui deixar de ser vetada políticament i tenir ple reconeixement arreu”.

El Catalunya-Jamaica s'ha presentat oficialment aquesta tarda al Saló de Descans del Teatre Municipal en un acte que ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; la secretària general de l'Esport i l'Activitat Física, Anna Caula; el president de la Junta Gestora de l'FCF, Joaquín del Pino; el cònsol de Jamaica, James Bradwell; el president del Girona FC, Delfí Geli; el seleccionador català absolut, Gerard López; el vicealcalde i regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona, Quim Ayats, i el regidor d'Educació, Infància i Esports de l'Ajuntament de Girona, Àdam Bertran.

Les entrades per assistir al partit ja estan a la venda a la web de la Federació Catalana de Futbol (www.fcf.cat).  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.