Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El segell Infoparticipa distingeix un any més la transparència del web de l'Ajuntament de Girona

El consistori compleix el 96% dels indicadors marcats pel grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’Ajuntament de Girona ha estat distingit amb el segell de transparència d’Infoparticipa en la 9a edició dels guardons, que prenen com a referència la informació publicada als webs de les administracions catalanes durant el 2021. El reconeixement està atorgat pel grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 

Girona compleix amb 50 dels 52 dels indicadors d'aquesta edició dels guardons, un 96% dels ítems que s'han establert en aquesta edició. A partir dels indicadors establerts pel ComSET, basats en la Llei de Transparència del 2013, s'atorga el Segell Infoparticipa a les poblacions que obtenen més indicadors positius en funció de la seva població. En el cas de les localitats amb més de 50.000 habitants, s'exigeix un 95% d'indicadors positius. 

“Aquest premi és el reconeixement a la feina que s'està fent cada dia per millorar la informació que oferim a la ciutadania, i se suma al guardó que hem rebut aquesta mateixa setmana pel nostre lideratge en transformació digital. Hi ha un gran esforç per part dels treballadors i treballadores per ser capdavanters, i el resultat és un millor servei públic i de més qualitat, com ens demostren aquests premis”, ha ressaltat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

El Segell Infoparticipa a la transparència i la qualitat de la comunicació pública local és una certificació que atorga la UAB com un reconeixement a les bones pràctiques que es posen de manifest als webs de les administracions públiques locals de Catalunya, Ajuntaments, Consells Comarcals i Diputacions. Els indicadors, elaborats en forma de preguntes, responen a cinc qüestions bàsiques: qui són els representants polítics; com es gestionen els recursos col·lectius; com es gestionen els recursos econòmics; quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius, i quines eines ofereixen per a la participació ciutadana. 

La visualització del Segell es pot veure a través del Mapa Infoparticipa: https://www.infoparticipa.com/index/mapa/ 

Podeu consultar tota la informació inclosa al portal de la transparència de l’Ajuntament de Girona a l’adreça www.girona.cat/transparencia

Detalls dels resultats
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.