Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’estrena absoluta del nou disc de Mishima i l’única actuació a l’Estat dels nord-americans Straight No Chaser, aquest cap de setmana a l’Auditori de Girona

El divendres 6 de maig, el grup barceloní Mishima presentarà oficialment el seu nou treball discogràfic “L’aigua clara” a Girona. El grup vocal masculí Straight No Chaser oferirà l’únic concert a l’Estat espanyol el dissabte 7 de maig, en el marc del Girona a cappella festival

L’Auditori de Girona acull dues propostes aquest cap de setmana. El divendres 6 de maig (20 h), tindrà lloc l’estrena oficial del nou disc de Mishima, que presentarà les cançons de L’aigua clara a la Sala Montsalvatge. L’endemà, dissabte 7 de maig (20 h) el grup reconegut internacionalment Straight No Chaser realitzarà l’únic concert a l’Estat espanyol a Girona, en el marc del Girona a cappella festival. Les entrades per a les actuacions estan a la venda a www.auditorigirona.org.

Cinc anys després de la publicació del disc Ara i res (Warner Music Spain, 2017), el grup barceloní Mishima arriba a la Sala Montsalvatge de l’Auditori de Girona per presentar el seu nou treball discogràfic, L'aigua clara (Sony Music, 2022), publicat fa dues setmanes. Gravat a l'estudi Black Box del productor francès Peter Deimel, el nou àlbum torna a apostar per la contundència sonora i la profunditat literària, amb onze composicions que s'endinsen en les principals virtuts del de la banda i consoliden el seu estil únic. Aquest nou disc és un cant a la vida que no desvia la mirada davant dels seus abismes, i s'estrena oficialment a Girona aquest divendres 6 de maig a les 20 h.

L’endemà serà el torn de Straight No Chaser, grup reconegut internacionalment que oferirà el seu únic concert a l’Estat espanyol el dissabte 7 de maig a les 20 h, en el marc del Girona A Cappella Festival. La Sala Montsalvatge s’omplirà amb les veus d’aquesta formació masculina que, amb només deu anys de trajectòria sobre els escenaris, ja s’ha convertit en un referent del gènere musical a cappella. Amb més de cent milions de visualitzacions a Youtube i gairebé dos milions de discos venuts, el grup ha realitzat gires arreu del món i ha col·laborat amb grans artistes com Paul McCartney, Stevie Wonder, Elton John o Dolly Parton, entre molts altres. 
La programació d’aquest cap de setmana havia de culminar amb l’actuació de Diotima Quartet, però el concert s’ha hagut d’ajornar a causa de dos casos positius de Covid entre la formació. Els artistes i l’Auditori de Girona ja treballen per oferir una nova data de concert, però les persones que hagin adquirit l’entrada rebran la devolució de manera automàtica. Les entrades per a les dues altres actuacions estan disponibles a www.auditorigirona.org.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.