Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Els usuaris i usuàries de les biblioteques de la ciutat es retroben "A la carretera"

Amb la vista posada en el període estival, les Biblioteques de Girona i la llibreria Ulyssus han programat un cicle de xerrades sobre viatges entre el 5 de maig i el 13 de juny.

Les biblioteques de Girona, juntament amb la llibreria Ulyssus, organitzen una nova edició del cicle de xerrades sobre viatges “A la carretera”, amb el qual es pretén convidar a descobrir nous indrets del món als seus usuaris i usuàries. El cicle, que enguany arriba a la novena edició, tindrà lloc entre el 5 de maig i el 13 de juny i oferirà conferències de persones viatgeres, escriptores i exploradores a qui el fet de viatjar ha influït de forma important en la seva vida.  

Les xerrades s’acompanyaran de seleccions de fons sobre viatges de cada biblioteca, que permetran compartir experiències i reflexions sobre el fet de viatjar. També s’han programat altres activitats com hores del conte, un taller infantil, una entrevista a l’Estació Espai Jove o el concurs de fotografia “Els camins del teu viatge” a través de la xarxa social Instagram.

“A la carretera” començarà aquest dijous a la Biblioteca Just M. Casero amb la xerrada dels viatgers amb més de quinze anys d’experiència, fundadors de la revista especialitzada en el món de l’autocaravanisme On Road Magazine i autors de set guies de viatges amb autocaravana, Loli Beltrán i Conrado Rodríguez.

Dimarts 17 de maig, a la Biblioteca Ernest Lluch, l’escriptor Josep Maria Fonalleras presentarà el seu llibre Un cafè a Roma, on descriu una ciutat íntima, feta de records personals, de viatges i anècdotes, de les veus d'uns altres i de la pròpia veu. La següent setmana, el 26 de maig, la periodista de TV3 Fúlvia Nicolàs compartirà a la Biblioteca Salvador Allende la seva passió pels països nòrdics i els coneixements adquirits en els seus viatges per les Illes Fèroe, Islàndia, Noruega, les illes de Svalbard i Lofoten.

La programació continuarà amb una xerrada a càrrec del professor i doctor en Geografia Josep Gordi, autor del llibre Banys de bosc, que convidarà a tothom a passejar amb tranquil·litat i silenci pels boscos del Pirineu, del Prepirineu, del Sistema Transversal, del Litoral, de la Serralada Litoral i del Prelitoral. Serà el 2 de juny a la biblioteca Carles Rahola. Finalment, el 9 de juny, la doctora del Departament d'Antropologia Social de la Universitat del País Basc Maria Belmonte mostrarà la seva visió personal, intransferible, sàvia, poètica i entretinguda de la Macedònia grega, plena dels records, llocs i persones que descriu al seu llibre En tierra de Dionisio: vagabundeos por el norte de Grecia en una xerrada a la Biblioteca Antònia Adroher.

Programa del cicle "A la carretera"
Cartell del cicle
Biblioteques de Girona
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.