Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2022

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona deté una persona per robatori amb violència

Els fets han passat avui en un carrer del barri de l'Eixample.

La Policia Municipal de Girona ha detingut avui un home de 32 anys i veí de Salt acusat d’un delicte de robatori amb violència. Els fets han passat aquest migdia, quan el detingut ha estirat amb força la bossa d’una dona de 70 anys en un carrer del barri de l’Eixample, sense arribar a sostreure-li. 

Al voltant de les 12 h, veïns de la ciutat han alertat els agents de l’Oficina d’Atenció Ciutadania de la Policia que s’acabava de produir una estrebada a la cruïlla de la ronda de Sant Antoni Maria Claret amb el carrer de Juli Garreta. Una unitat del cos policial ha localitzat la víctima, que ha facilitat la descripció del presumpte autor del delicte i de la direcció de fugida, juntament amb altres testimonis, un dels quals un agent de la Policia Municipal fora de servei. 

Gràcies a la informació facilitada per la ciutadania, les patrulles han iniciat la recerca i han localitzat al carrer de Bernat Boadas una persona que coincidia plenament amb la descripció facilitada. En el moment de la identificació també ha arribat un agent dels Mossos d’Esquadra que havia testimoniat els fets i que ha identificat l’individu com a autor del robatori.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.