Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona finalitza unes obres de millora del sanejament públic al barri de Palau

L’actuació s’ha fet per evitar acumulacions d’aigua a l’encreuament entre el carrer de la riera de Mus i el carrer de la riera de Marroc

L’Ajuntament de Girona ha finalitzat aquest mes de març les obres de millora de la xarxa de sanejament públic en baixa del carrer de la Riera de Mus, en el seu tram comprès entre els carrers de Vitòria-Gasteiz i de la riera de Marroc. L’objectiu de l’actuació és evitar acumulacions d’aigua en aquest punt del barri de Palau, on se satura la xarxa de clavegueram quan plou. 

Concretament, l’obra ha consistit en la construcció de dos trams nous de xarxa per tal de millorar l’angle d’incorporació de l’aigua provinent del carrer de la Riera de Marroc cap a la claveguera del carrer de la Riera de Mus. 

Els treballs també han permès derivar l’aigua d’escorrentia superficial que es recull en aquest punt durant episodis de pluja i que satura la xarxa unitària de clavegueram d’aigües avall, cap a una xarxa existent d’aigües pluvials ubicada al carrer de Vitòria-Gasteiz.

El sanejament de l’aigua en baixa consisteix en el tractament i depuració de totes les aigües que s'aboquen a la xarxa de clavegueram. Aquesta obra es va adjudicar per un import de 37.026 euros (IVA inclòs) a l’empresa Obres i construccions germans Cruz NG 2012, SLU.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.