Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona rep a l’alumnat d’intercanvi del Lycée François Rabelais de Saint Brieuc 

Es tracta d'un intercanvi d'estudiants entre l'Institut Jaume Vicens Vives i el Lycée de la Bretanya francesa en el marc de l'agermanament dels dos centres educatius.

El regidor d'Educació, Infància i Esports de l'Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, ha rebut aquest migdia l'alumnat francès del programa d'intercanvi del  Lycée François Rabelais de Saint Brieuc, a la Bretanya francesa. L'activitat es desenvolupa en el marc de l'agermanament del centre francès amb l'Institut Jaume Vicens Vives. També ha participat en la trobada la professora de francès de l'institut i impulsora de l'intercanvi Anna Ribas.

Durant la recepció, els estudiants i les estudiants franceses han pogut conèixer el Saló de Plens on el regidor d'Educació, Infància i Esports els ha explicat el funcionament del Ple Municipal, els principals temes que es tracten en les seves sessions i l'actualitat i principals projectes municipals.

En la seva estada a  Girona, l'alumnat podrà conèixer més sobre la cultura, la tradició i la llengua catalana, així com conèixer la ciutat i els seus espais més emblemàtics. De moment ja han realitzat una caminada fins al castell de Sant Miquel, i tenen programada, entre altres activitats, una visita guiada pel Barri Vell i al Museu del Cinema. També visitaran la Sagrada Família i el Parc Güell a Barcelona.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.