Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona renovarà el paviment esportiu del Pavelló Municipal d’Esports de Santa Eugènia

La pista actual es va instal·lar el 2008 i és necessari substituir-la a causa del mal estat del paviment i dels diferents elements del sistema. 

L’Ajuntament de Girona renovarà el paviment esportiu del Pavelló Municipal d’Esports de Santa Eugènia. La Junta de Govern Local del consistori va aprovar divendres passat l’inici de la licitació de les obres de substitució de la pista poliesportiva de l’equipament, que té unes dimensions de 47,90 x 28,30 metres, per un import de 143.523,70 € (IVA inclòs).  
 
El paviment actual es va instal·lar el 2008 i cal reemplaçar-lo perquè presenta problemes d’humitat a la base i conté desperfectes com a conseqüència d’estar sotmès a un ús intensiu. En aquest sentit, es calcula que l’equipament rep una mitjana de 12.000 usos al mes i acull l’activitat de disset entitats.

En una ciutat com Girona que, any rere any, va creixent en l'àmbit esportiu, no només cal planificar els futurs equipaments de la ciutat, que cal fer-ho més, sinó que també cal mantenir els espais municipals de què disposem a cada barri, en aquest cas a Santa Eugènia. Adequar les instal·lacions per a l'ús diari ens permet garantir equipaments esportius de qualitat als gironins i a les gironines i assegurar que l’activitat esportiva no s'atura”, ha afirmat el regidor d’Educació, Infància i Esports, Àdam Bertran. 
 
Les intervencions que es portaran a terme al pavelló s’executaran en diverses fases, que se centraran en les actuacions següents: el desmuntatge i la retirada del paviment existent, la preparació i reparació de la base de la pista actual per tal que pugui rebre adequadament el nou paviment, la neteja i el tractament de la base de formigó, la instal·lació d’una làmina impermeabilitzant per evitar l'aflorament de possibles humitats procedents del subsòl i, per últim, la instal·lació  del nou paviment vinílic amb els ancoratges dels diferents equipaments esportius. 
 
Aquest  paviment “punt-elàstic” vinílic garanteix el compliment de la norma UNE-EN 14904:2007 aplicable a la pràctica esportiva i haurà de ser llis, d’un sol color blau, adequat per a ús multiesportiu i apte per a la pràctica de bàsquet, handbol, futbol sala i voleibol. Haurà de disposar de la certificació FIBA i dels marcatges segons la reglamentació de les corresponents federacions esportives. 
 
Es preveu que les obres tinguin una durada de quatre setmanes i s’executin durant el període de vacances d’estiu d’aquest any, aprofitant que l'activitat esportiva de la instal·lació es redueix a causa de l’aturada de les competicions i es poden derivar activitats a altres instal·lacions municipals.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.