Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Torna el cicle "Destil·lant dansa" al centre cívic Pont Major

Enguany hi haurà vuit grups de ball i quatre espectacles de dansa professionals durant els mesos de març, abril i maig

Es repren el cicle “Destil·lant dansa”... Un espai escènic obert a escoles, grups amateurs i ballarins professionals de la ciutat que creen i creixen dansant. Enguany hi haurà vuit grups de ball i quatre espectacles de dansa professionals  repartits pels mesos de març, abril i maig.

"Destil·lant dansa" és un cicle acollidor adreçat a l’alumnat de centres de dansa i grups de ballarins i ballarines amateurs de la ciutat, perquè mostrin al públic interessat per la dansa els seus treballs i creacions, versàtils pel que fa a estils i que finalitza amb un espectacle final per part de ballarins professionals. 

Durant el mes de març, abril i maig es mostraran vuit propostes de dansa creades, en aquesta edició, per les escoles de ball Mediterrània, Avança Dance & Gym, Associació Fodansa, Grimaldi Dance, Dinora Valdivia Espai Creatiu, Associació Cultural Algaravia, Ostwald Estudios, MR Dance Escola de Ball,  que ens oferiran peces de jazz, hip hop, danses urbanes, sevillanes, flamenc, danses irlandeses, zumba, lindy hop... i quatre  espectacles professionals a l’auditori del centre cívic Pont Major. 

Cadascuna de les quatre jornades del  “Destil·lant dansa” tindrà una durada aproximada d’una hora i hi participaran dues escoles de dansa o grups de dansa amateurs, i, un tancament realitzat per una companyia o artista emergent o professional de dansa, a vegades, amb música en viu en escena.

Inaugurem el divendres 25 de març amb  Betlem Burcet & Irish Corner, una proposta de Dansa irlandesa. L’endemà, el dissabte 26, podrem gaudir de l’espectacle Konya, de Dansa oriental, a càrrec de Virginia Joel amb percussió d’Aniol López. Arribem el divendres 22 d’abril amb l’espectacle Tacón y Bordón, a càrrec del ballarí de flamenc Santos Amaya. I per clausurar aquesta primera “re”edició, tindrem l’espectacle Històries d’Orient, de Linda Hadj. 

Amb "Destil·lant dansa", a més a més de visibilitzar i valorar el treball de les escoles de dansa locals i dels grups de dansa amateurs, volem incentivar l’educació artística, la creació, la difusió i el coneixement de la dansa tot posant en contacte escoles i grups amb professionals de la dansa. 

L’entrada serà gratuïta i es reservarà un nombre d’entrades per a públic procedent de les escoles i/o grups amateurs participants que determinarem en cada actuació. La resta d’entrades restaran obertes al públic fins a omplir l’aforament.  

Enllaços dels espectacles:

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.