Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona rep l’entitat Aligots pels títols aconseguits el passat 2021 en curses d’orientació

El vicealcalde Quim Ayats i regidor d’Educació, Infància i Esports, Àdam Bertran, han acompanyat a una representació de l’entitat aquesta tarda al Saló de Plens del consistori.

L’Ajuntament de Girona ha rebut aquesta tarda al Saló de Plens l’entitat Aligots Club Esportiu amb motiu dels títols de campions de la Copa Catalana i de la lliga nacional de clubs en curses d’orientació assolits el 2021. El vicealcalde de Girona, Quim Ayats i el regidor d’Educació, Infància i Esports, Àdam Bertran, han acompanyat a les persones representants de l’entitat, encapçalades pel seu president, Marc Amat. També han participat en la trobada la regidora de Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Marta Sureda; el regidor de Guanyem Girona Pere Albertí i el regidor del PSC Joaquim Ruhí. 

L’esport és una part clau del nostre estil de vida, i un dels elements que fan de Girona un referent de qualitat de vida, però per mantenir aquest privilegi cal tenir un esport de primer nivell en tots els sentits, des de la base fins a l’elit. Els Aligots són un exemple d’una entitat esportiva que fomenta l’esport base i que excel·leix en la seva categoria, i cal retre’ls reconeixement”, ha explicat el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament, Àdam Bertran.

L’entitat Aligots Club Esportiu de Curses d’Orientació va néixer el 1998 amb l’objectiu de participar en competicions i realitzar formacions de l’esport d’orientació. Actualment, compta amb més de 360 socis i sòcies de totes les edats i ha rebut nombroses distincions en els darrers anys. A més, els Aligots promocionen les curses d’orientació a diversos instituts i centres escolars de Girona, fomenten l’esport base a través de la seva escola i organitzen diferents campionats i esdeveniments locals.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.