Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Marina Gil i Esther Farga abaixen el teló de la quarta edició del Mmm’agrada molt la música a Girona

Les cantautores actuaran aquest diumenge, 15 de maig, a l’escenari del Centre Cívic Ter.

El cicle Mmm’agrada molt la música a Girona clou aquest pròxim diumenge, 15 de maig (19h), la seva quarta edició. Ho farà amb una doble actuació a càrrec de Marina Gil i Esther Farga, les encarregades de culminar un projecte que aquesta temporada ha vist pujar a l’escenari del Centre Cívic Ter al grup Paxòfon (10 d’octubre), Lapame Rodríguez i Projecte Mau (14 de novembre), Isaac Fernández (12 de desembre), Salva Gallego (23 de gener), FINA (20 de març) i Tona Gafarot (24 d’abril). A més, el passat 20 de febrer es va celebrar una jornada destinada a noves i nous creadors de les comarques gironines.

Després de tocar amb la seva guitarra a locals i places de Llatinoamèrica i Europa, ja fa temps que Gil ha consolidat una prolífica trajectòria artística i didàctica a terres catalanes, sobretot entre les comarques de Girona i Barcelona, on ha potenciat el concepte de ‘cantacontes’ per a totes les edats. Per la seva banda, Farga, psicoterapeuta i cantautora, portarà fins a l’equipament de Germans Sàbat la seva música plenament compromesa amb el moviment feminista i amb la visualització de la violència social, a través d’un espectacle proper i profund, però també alegre. 

Mmm’agrada molt la música a Girona és un projecte que es marca com a objectiu principal fomentar la dinamització cultural, musical i d’inclusió de la diversitat funcional del territori gironí. Per assolir-lo, la proposta programa una sèrie de concerts estable que posa en relleu el talent artístic present a la demarcació, i alhora garanteix l’accés universal i efectiu als esdeveniments a persones amb diversitat funcional. L’activitat està impulsada per l’Associació MMM’agrada-Cultura Natura Inclusió en col·laboració amb l’Ajuntament de Girona a través del Centre Cívic Ter.

Més informació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.