Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Tona Gafarot, protagonista del cicle Mmm’agrada molt la música a Girona

La cantant i compositora de Llambilles oferirà el repertori càlid i punyent del seu segon treball, “El foc, el caliu i la cendra” al Centre Cívic Ter.

La cantant i compositora de Llambilles, Tona Gafarot, serà aquest diumenge, 24 d’abril (19h), la protagonista del cicle Mmm’agrada molt la música a Girona, una iniciativa impulsada per l’Associació MMM’agrada-Cultura Natura Inclusió en col·laboració amb l’Ajuntament de Girona a través del Centre Cívic Ter. La reconeguda cantautora, membre del grup d’havaneres Les Anxovetes, portarà fins a l’equipament de Germans Sàbat la seva veu càlida i alhora punyent, els atributs més notoris del seu segon treball, “El foc, el caliu i la cendra”. 

L’objectiu cabdal del projecte Mmm’agrada molt la música a Girona és el de fomentar la dinamització cultural, musical i d’inclusió de la diversitat funcional del territori gironí. En aquest sentit, la proposta programa una sèrie de concerts estable que posa en relleu el talent artístic present a la demarcació, i alhora garanteix l’accés universal i efectiu als esdeveniments a persones amb diversitat funcional. 

Fins ara, l’escenari del Centre Cívic Ter ha vist actuar en aquesta quarta edició al grup Paxòfon (10 d’octubre), Lapame Rodríguez i Projecte Mau (14 de novembre), Isaac Fernández (12 de desembre), Salva Gallego (23 de gener) i FINA (20 de març), mentre que el 20 de febrer es va celebrar una jornada destinada a noves i nous creadors de les comarques gironines. El darrer concert del cicle tindrà lloc el pròxim 15 de maig, amb una doble actuació a càrrec de Marina Gil i Esther Farga.

Més informació i reserva prèvia
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.