Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Salva Gallego, nou protagonista del projecte Mmm’agrada molt la música a Girona

L’artista veneçolà portarà els ritmes de la cúmbia i la rumba al Centre Cívic Ter aquest diumenge, 23 de gener

Aquest diumenge, 23 de gener, el Centre Cívic Ter (19h) esdevindrà l’escenari d’una nova proposta del projecte Mmm’agrada molt la música a Girona, que en aquesta ocasió estarà protagonitzada pel músic d’origen veneçolà Salvador Gallego. L’artista, que és guitarrista del grup Les Anxovetes així com un reconegut tècnic de so instrumentista, presentarà una proposta de cançons a ritme de cúmbia, rumba, bolero i altres influències, sempre amb un missatge social de rerefons.

El cicle musical, que enguany arriba a la seva quarta edició, es va iniciar el passat 10 d’octubre amb el grup Paxòfon, que va esdevenir l’avantsala dels concerts de Lapame Rodríguez i Projecte Mau (14 de novembre) i d’Isaac Fernández (12 de desembre). El projecte s’allargarà fins al pròxim 15 de maig, quan pujaran a l’escenari de l’equipament de Germans Sàbat Marina Gil i Esther Farga, i abans hi haurà les actuacions de Fina (20 de març) i Tona Gafarot (24 d’abril), així com una jornada dedicada a nous creadors i creadores musicals (20 de febrer).

Mmm’agrada molt la música a Girona és un projecte que té com a objectiu fomentar la dinamització cultural, musical i d’inclusió de la diversitat funcional del territori gironí. En aquest sentit, la proposta programa un cicle de concerts estable que posa en relleu el talent artístic de les comarques gironines i, alhora, garanteix l’accés universal i efectiu als esdeveniments a persones amb diversitat funcional. La iniciativa està impulsada per l’Associació MMM’agrada-Cultura Natura Inclusió en col·laboració amb l’Ajuntament de Girona a través del Centre Cívic Ter. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.