Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Tercera fase del procés participatiu del Pla de transició ecosocial. Definició de mesures

El 20 de gener a les 18.30 h, tindrà lloc la 3a sessió virtual per consensuar mesures a realitzar en els àmbits de l’eix d’Energia, residus i aigua. Les persones interessades en participar caldrà que confirmin assistència. Les altres dues sessions es faran els dies 27 de gener i 3 de febrer.

Després de les dues primeres sessions d’aquesta tercera fase, en les quals es van definir mesures concretes a dur a terme en relació als eixos de Mobilitat i de Biodiversitat, Urbanisme i Habitatge per fer front a l’emergència climàtica en el marc de l’elaboració del Pla de Transició Ecosocial, us anunciem ara les dates de les properes tres sessions i us demanem que ens confirmeu la vostra assistència a la primera del dia 20 de gener de 2022, que es durà a terme virtualment, a les 18.30 hores, per consensuar mesures a realitzar en els àmbits de l’eix d’Energia, residus i aigua.

Us agrairem que ens confirmeu la vostra assistència al correu electrònic participacio@ajgirona.cat

*Entre el 17 i el 19 de gener, els inscrits rebreu un recordatori amb l’enllaç per connectar-vos a la sessió.

Les altres dues sessions també es duran a terme a les 18.30 hores, els dies 27 de gener i 3 de febrer, per decidir mesures en els àmbits dels eixos Justícia social, global i climàtica per una banda i Model econòmic i tecnologia i digitalització per l’altra. S’ha previst que la sessió del dia 27 de gener sigui presencial si les restriccions a causa de la situació provocada per la COVID-19 ho permeten.

Així mateix, com ja sabeu, es va obrir un nou espai a la plataforma virtual Girona Participa on us convidem a avançar les vostres propostes, que després seran debatudes a les sessions. Us demanem que a l’hora de completar la proposta especifiqueu a quin eix pertany. Allà també hi trobareu tota la informació sobre els antecedents i les dues primeres fases d’aquest procés participatiu.

Per a qualsevol dubte que tingueu, estem a la vostra disposició a través del correu electrònic de Participació o dels telèfons 972 419 438 o 972 010 248.

Més informació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.