Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’emblemàtica formació de jazz La Locomotora Negra s’acomiada dels escenaris a l’Auditori de Girona

La banda acabarà a Girona la gira per celebrar el 50è aniversari el pròxim 29 de desembre. A partir d’aquest divendres l’Auditori de Girona torna a la limitació del 70% de l’aforament, seguint la nova normativa de la Generalitat de Catalunya.

El pròxim dimecres 29 de desembre, l’Auditori de Girona acull l’últim concert de La Locomotora Negra. L’emblemàtica formació de jazz s’acomiada dels escenaris, després d’una gira per celebrar el seu 50è aniversari. El concert tindrà lloc a la Sala Montsalvatge a les 20 h i queden entrades disponibles a www.auditorigirona.org

El 31 de gener de 1971, un quintet de jazz de nom La Locomotora Negra va debutar a la Cova del Drac de Barcelona. D'aquell tímid debut fins a data d'avui han passat 50 anys, en els quals s'ha convertit en una formació emblemàtica, clau per entendre la història del jazz al nostre país. Per celebrar el seu 50è aniversari, La Locomotora Negra ha decidit fer coincidir aquesta fita amb el seu comiat als escenaris, al llarg de tot un any iniciat al Festival de Jazz de Barcelona, en què la popular big band ha recorregut el territori català, amb el seu swing i alegria habituals, per acomiadar-se després d'un llarg viatge. Cal destacar que la reconeguda formació ha participat en festivals internacionals i ha actuat en nombrosos escenaris d’arreu del territori. Així mateix, el 2002 va rebre la Creu de Sant Jordi.

Al concert de l’Auditori de Girona la banda oferirà el seu conegut estil, que pren com a model les orquestres més famoses de l’època swing, com les de Fletcher Henderson, Duke Ellington i Count Basie. Les entrades per al concert es poden adquirir a www.auditorigirona.org

Seguint la normativa actual, l’Auditori de Girona restringeix el seu aforament al 70% i se segueixen aplicant de manera estricta totes les mesures per fer de l’equipament un espai segur. Així mateix, el servei de restauració de l’Auditori romandrà tancat.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.