Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2022

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Paolo Cognetti i Francesc Serés, nous autors confirmats al MOT 2022 

Els dos escriptors se sumen a l’edició d’enguany del festival i formaran part del cartell juntament amb Selva Almada, Anna Ballbona, Xuan Bello, Raül Garrigasait, Fernanda Melchor, Mercè Ibarz, Toni Sala i María Sánchez.

Imatge de Paolo Cognetti

Els escriptors Paolo Cognetti i Francesc Serés se sumen al MOT 2022 i formaran part del cartell d’autors del festival literari. Aquest any, l’esdeveniment tindrà lloc entre el 17 i el 26 de març a Olot i a Girona, i s’endinsarà en el món rural des de la literatura de la mà de les comissàries Maria Bohigas Sales i Roser Vernet Anguera. Amb el lema “Al camp”, el MOT 2022 vol emfatitzar de quina manera i des d’on es fa literatura sobre el món rural.

Durant dues setmanes consecutives, s’oferiran diverses converses i activitats literàries en què participaran una quarantena d’autores o autors convidats, tant de l’àmbit internacional com nacional. Els primers noms confirmats de l’escena internacional són Selva Almada, Paolo Cognetti i Fernanda Melchor, i en el nacional destaquen Xuan Bello, Anna Ballbona, Raül Garrigasait, Mercè Ibarz, Toni Sala, Francesc Serés i María Sánchez.

El MOT arriba a la seva vuitena edició amb un públic ben consolidat i amb la voluntat principal de fomentar la lectura i la divulgació literària, tot apropant escriptors/es de primer nivell des de la proximitat. 

El festival està organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Girona i per l’Ajuntament d’Olot, i té el suport de la Diputació de Girona i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. A més, estableix vincles amb altres institucions públiques i privades del territori, relacionades amb la cultura.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.