Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona organitza una trobada professional sobre programació cultural i joves

L’acte tindrà lloc el pròxim dimarts a El Modern de les 10 a les 14 h

L’Ajuntament de Girona ha organitzat el pròxim dimarts, dia 14 de desembre, una trobada professional sobre programació cultural i joves per presentar un estudi al voltant de la participació juvenil a l’oferta cultual de la ciutat. L’acte tindrà lloc a El Modern de les 10 a les 14 h. La jornada és gratuïta, però cal inscripció prèvia.

L’Oficina de Foment de les Arts, en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial, ha desenvolupat un estudi al voltant de la participació de joves en programacions culturals de la ciutat de Girona amb contribucions de 135 nois i noies i 28 agents culturals i amb un recull extens de pràctiques inspiradores.

Sota el nom "Antenes. Programació cultural i joves", la trobada serà un espai de reflexió col·lectiva per conèixer els resultats de l'estudi, per aprendre altres experiències i per debatre al voltant de la participació de les persones joves en les programacions culturals.

Durant la trobada es crearà un diàleg amb iniciatives locals i altres experiències amb la participació de Laia Colell (A Bao A Qu), Anna Bohigas (Stalkers), Dani Ruiz (Maletas Viejas), Elena Carmona (directora d’Arts Escèniques de l’Ajuntament de Girona), David Gimbernat (productor audiovisual, promotor de festivals i docent universitari), Eva Ferré (Festival Z) i Marcela Otarola (Atempo-Arts i Educació).

També tindrà un pes rellevant l’equip tècnic de L’Estació Espai Jove de Girona que parlarà d’elements clau del treball amb persones joves que poden ser útils en projectes culturals. El consultor en polítiques culturals d'acció comunitària, Senén Roy i Català, tancarà la jornada amb el plantejament d’interrogants i reptes de la participació de joves en la programació cultural de Girona.

L’estudi sobre la participació juvenil a l’oferta cultural de la ciutat forma part del projecte “Antenes. Connectant amb la cultura”, una experiència pilot que s’adreça a joves i que permet viure des de dins com s'organitza la programació d'un equipament o esdeveniment cultural.

L’Ajuntament de Girona promou i organitza aquesta iniciativa a través del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial, projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona. 
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.