Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona lliura els Premis de la Xarxa Gironina per a la Reforma Horària

Agroxarxa, El 7 d’Astres i MIMASA, han estat les organitzacions guardonades

L’Auditori del Centre Cultural de la Mercè va acollir ahir, dimarts, 23 de novembre, l’acte de lliurament dels Premis XGRH, que distingeixen les millors bones pràctiques en l’aplicació dels valors de la reforma horària.

El premi en la categoria Hàbits Saludables va ser per Agroxarxa, per fomentar l’avançament en l’hora dels àpats; el premi a l’Eficiència se’l va endur la fundació El 7 d’Astres, per aplicar la digitalització per una millor organització del treball; i MIMASA va guanyar el Premi en la categoria Igualtat i Conciliació per l’aplicació de mesures destinades a reduir el presentisme, tant en oficines com en el taller.

La jornada va ser conduïda per Sílvia Cóppulo, periodista i directora de l’Observatori de Lideratge en l’Empresa de la UPF-BSM, que va conversar amb Gemma Castaño Vinyals, investigadora de l’ISGlobal, investigadora de l’ISGlobal, experta en ritme circadiari i els seus efectes sobre la salut.

La conversa va permetre assenyalar els efectes dels horaris en la salut, i insistir en la necessitat d’un pacte del temps per racionalitzar i fer compatibles els horaris que marquen el nostre dia a dia: la jornada laboral, l’hora dels àpats, horaris de les extraescolars i de les activitats esportives, d’oci i lleure, entre d’altres. També es va parlar de la desconnexió digital com un dret laboral imprescindible per a la salut.

Cristina Sànchez Miret i Fabian Mohedano, membres del jurat i impulsors de la Reforma Horària, van constatar la bona feina de les empreses presentades als premis i van animar a provocar canvis fins i tot més enllà de l’entorn laboral.

En el discurs de cloenda de l’acte, l’alcaldessa va destacar i agrair la implicació de les empreses del territori en els valors de la reforma horària, amb 66 empreses adherides a la Xarxa Gironina per a la Reforma Horària, i la reafirmar la voluntat de l’Ajuntament per continuar impulsant mesures de reorganització del temps que millorin el benestar de les persones.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.