Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La relació artística entre Mozart i Haydn, aquest diumenge a l’Auditori de Girona de la mà del Quartet Gerhard

El prestigiós quartet de corda, que actuarà el diumenge 21 de novembre a les 19 h, és una de les formacions catalanes amb més projecció a nivell europeu.

Aquest diumenge 21 de novembre, l’Auditori de Girona acollirà el concert del Quartet Gerhard, una de les formacions catalanes amb més projecció a nivell europeu. Actuaran a la Sala de cambra a les 19 h i oferiran un programa basat en Mozart i Haydn. Les entrades ja estan a la venda a www.auditorigirona.org.

El quartet va néixer l’any 2010 a Barcelona i actualment està establert a Berlín. Format per Lluís Castán (violí), Judit Bardolet (violí), Miquel Jordà (viola) que al concert de Girona el substitueix la violista Anna Puig i Jesús Miralles (cello), al llarg de la seva trajectòria han recollit nombrosos reconeixements i distincions i han actuat en escenaris d’arreu d’Europa. A l’escenari gironí oferiran W. A. Mozart: quartets emblemàtics dedicats a J. Haydn (part I), un programa que explica la relació estilística entre Mozart i Haydn, i la seva alimentació artística mútua. A grans trets, Mozart aprèn el valor del desenvolupament i l’arquitectura melòdica i harmònica de Haydn. Per la seva banda, Haydn presta atenció a les melodies de frases més llargues i al contrast temàtic de la música de Mozart. 
La interpretació sensible, l’excepcional so i el profund respecte i devoció per la música del quartet Gerhard posaran llum a la relació d’aquests dos genis de la música. I és que segons els propis membres del quartet, l'elecció del nom del compositor català Robert Gerhard ja és una declaració d’intencions de l'actitud que volen mantenir i transmetre com a formació de cambra. Ser a l'avantguarda de les tendències musicals, i alhora defensar una idea determinada de música, són dues màximes que poden atribuir-se tant al compositor modernista com al quartet que porta el seu nom.

Les entrades per al concert ja estan a la venda i es poden adquirir a www.auditorigirona.org. Seguint la normativa actual, a l’Auditori de Girona se segueixen aplicant de manera estricta totes les mesures per fer de l’equipament un espai segur.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.