Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona se suma a commemorar el Dia Internacional de la Prematuritat

Demà, dimecres, s’il·luminarà la façana del consistori de color lila per conscienciar la ciutadania sobre el part prematur

L’Ajuntament de Girona se suma un any més a commemorar el Dia Internacional de la Prematuritat, que té lloc cada 17 de novembre. La façana de l’edifici consistorial, situat a la plaça del Vi, s’il·luminarà demà, dimecres, al vespre de color lila per tal de conscienciar la ciutadania sobre el part prematur i les preocupacions d'aquests nadons i de les seves famílies. 

Enguany la jornada, impulsada per la Fundació Europea per a la Cura del Prematur, gira al voltant de la importància de mantenir junts els pares i les mares i els nadons prematurs, ja que la separació no és bona per a aquests nens i nenes. 

L’objectiu d’aquest dia és donar a conèixer la realitat dels nens i nenes prematurs, aquells nascuts abans de les 37 setmanes de gestació, i de les seves famílies, així com reconèixer el treball del personal professional que els atenen i també insistir en la importància d’oferir unes cures d’excel·lència per reduir les complicacions i les seqüeles associades a la prematuritat.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.