Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2021

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La campanya “Fires en català” tanca l’edició 2021 amb un balanç positiu 

L’Ajuntament de Girona ha treballat per potenciar la llengua catalana tant en la cartelleria i retolació com en l’espai sonor.

La campanya “Fires en català”, que cada any impulsa l’Ajuntament de Girona per fomentar la presència del català en les parades i atraccions de Fires, ha tancat l’edició 2021 amb un balanç positiu i una bona acceptació per part del col·lectiu de firaires. El consistori, a través del Servei de Dinamització Lingüística, ha treballat enguany per potenciar la llengua catalana tant en la cartelleria i retolació com en l’espai sonor.

Pel que fa a la cartelleria, es van repartir un total de 261 cartells genèrics o personalitzats amb informació sobre els preus, les normes de les parades i les atraccions.

També es va tenir una cura especial amb l’espai sonor. D’una banda, es va posar a l’abast dels firaires un fil musical amb la música en català tant per a l’espai infantil com per a la resta d’atraccions i, d’altra banda, es van recuperar i crear per a les atraccions noves falques de reclam en llengua catalana.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.