Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El 23è Cros Ciutat de Girona tindrà lloc aquest diumenge al parc de les Ribes del Ter

La prova està inclosa en el Circuit Gironí de Cros 2021-2022

El parc de les Ribes de Ter acollirà aquest diumenge, dia 14 de novembre, el 23è Cros Ciutat de Girona, prova inclosa en el Circuit Gironí de Cros 2021-2022. Aquest esdeveniment va començar el passat 24 d’octubre amb la celebració del 26è Cros d’Olot i es disputaran un total de vuit proves fins al 23 de gener del 2022, que es tancarà a Caldes de Malavella.

El Cros Ciutat de Girona, com en edicions passades, serà puntuable per al Circuit Gironí de Cros, que puntua també per al Gran Premi Català de Cros per cadet, juvenil i júnior, Gran Premi Consell Comarcal de la Selva i XVII Trofeu Diputació de Girona.

En relació amb el Cros ciutat de Girona, “cal destacar les virtuts de la pràctica esportiva, que fomenta tot un seguit de valors com són l’amistat, la capacitat de sacrifici, el respecte i el treball en equip”, ha assegurat el regidor d'Educació, Infància i Esports, Àdam Bertran, que subratlla “la necessitat d'incidir en aquests valors sobretot entre les persones joves i infants, i conscienciar-los que la pràctica esportiva també és sinònim de salut”.

Les proves s’iniciaran a les 9.15 h amb la categoria Sub16 Masculí – Cadet i al llarg de matí un total de 15 categories tindran la seva sortida fins a les 13.50 h. El Cros Ciutat de Girona també vol incentivar a la mainada més petita a participar en aquesta prova esportiva amb la categoria anomenada “Barrufets” adreçada a nens i nenes nascuts/udes al 2016 i posteriors.

La prova està organitzada per l’Ajuntament de Girona i pel Consell Esportiu del Gironès, amb el vist-i-plau de la Federació Catalana d’Atletisme, amb el suport de la Diputació de Girona i la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, i amb la col·laboració  del GEiEG, el Servei d’Esports de la Universitat de Girona i el Club Atletisme Girona.

Cartell
Més informació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.