Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El projecte Mmm'agrada molt la música a Girona es mou a ritme de folk

El Centre Cívic Ter acollirà aquest diumenge, 14 de novembre, una doble actuació: d'una banda, Lapame Rodríguez i, de l'altra, Projecte Mau

Fotografies de Projecte Mau i Lapame Rodríguez

Aquest diumenge, 14 de novembre, el projecte Mmm'agrada molt la música a Girona celebrarà la seva segona proposta, que en aquest cas arribarà en forma de folk i per partida doble. D'una banda, a l'escenari hi pujarà Lapame Rodríguez, una artista amb unes arrels sud-americanes ben presents en les seves composicions, amb el bolero, el tango i la música llatinoamericana com a clares referències, que ha participat en escenaris d'arreu de Catalunya i de països com Xile o Austràlia, sigui de manera independent o acompanyant a altres artistes. L'altre protagonista serà Projecte Mau (Jordi Dalmau), un gironí que ha passat per diverses formacions -entre altres, el grup de rock Fred de Peus- i que exhibeix amb la seva música unes marcades influències del folk català, però també de l'indie i el pop.

La iniciativa, que enguany arriba a la quarta edició, té lloc al Centre Cívic Ter (19h) i s'allargarà fins al 15 de maig, amb les actuacions pròximes d'Isaac Fernandez (12 de desembre); Salva Gallego (23 de gener); una actuació destinada a nous creadors i creadores musicals (20 de febrer); Fina (20 de març), Tona Gafarot (24 d'abril) i Marina Gil i Esther Farga (15 de maig).

Mmm'agrada molt la música a Girona és un projecte de dinamització cultural, musical i d'inclusió de la diversitat funcional del territori gironí. L'objectiu de la proposta és el de programar un cicle de concerts estable que serveixi per fer valdre el talent artístic de la demarcació gironina i que, alhora, garanteixi l'accés universal i efectiu als seus esdeveniments a persones amb diversitat funcional. La iniciativa està impulsada per l'Associació MMM'agrada-Cultura Natura Inclusió en col·laboració amb l'Ajuntament de Girona a través del Centre Cívic Ter.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.